DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
21°C

Bodrum’da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı

Bodrum’un Torba Mahallesi ile Gölköy arasında meydana gelen zincirleme trafik kazasında dört araç karıştı ve 3 kişi yaralandı. Kazadan sonra yolu kullanamaz hale gelen bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bodrum’da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı
09.09.2023
306
A+
A-
velux

Bodrum’da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı

Bodrum’un Torba Mahallesi ile Gölköy arasında bulunan Demirbükü Mevkii’nde dört aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Savaş Alanını Andıran Kazada Yol Trafikle Kapandı

Bodrum’un Torba Mahallesi ile Gölköy arasındaki karayolu akşam saatlerinde büyük bir kazaya tanık oldu. Gölköy istikametine ilerleyen yabancı uyruklu bir sürücünün kullandığı 34 CSH 828 plakalı otomobil, karşı şeritten gelen 06 RE 290 plakalı otomobile çarptı. Bu çarpışmanın etkisiyle Galip Ören’in kullandığı 35 LER 35 plakalı otomobil ve ardından Aziz K.’nın kullandığı 09 AIF 627 plakalı ticari araç da kazaya karıştı. Kaza nedeniyle bölge adeta savaş alanına döndü. Yaralanan 3 kişi hemen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından Torba-Gölköy yolunda uzun araç kuyrukları meydana geldi. Polis ve jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynakça: Anter Haber

velux