haber oku

Filmi Yönetmeniyle İzle

Bodrum Haber ~ 30 Eylül 2011 ~ Gündem

01-08 Ekim 2011 tarihleri arasında Bodrum Belediyesi ve Cinemarine işbirliği ile düzenlenen Bodrum Yeni Türk Filmleri Haftası, yönetmen ve oyuncuların da katılımıyla başlıyor.

Yüksel Aksu’nun “œSarı Keçililer”, Selçuk Aydemir’in “œÇalgı Çengi”, Belma Baş’ın “œZefir”, Mehmet Aslantuğ’un “œAşkın İkinci Yarısı”, Selim Güneş’in “œKar Beyaz”, Aytaç Ağırlar’ın “œİncir Reçeli”, Ümit Ünal’ın “œSes”, M. Fazıl Coşkun’un “œUzak İhtimal”, Derviş Zaim’in “œGölgeler Ve Suretler”, Nezih Ünen’in “œAnadolu’nun Kayıp Åžarkıları” ve Özcan Alper’in “œSonbahar” filmleri gösterilecek. Filmleri yönetmenin de katılımı ve film öncesi sohbeti ile akşam 21.30 seanslarında Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği Sahnesi’nde izlenecektir.

Bodrum Yeni Türk Filmleri Haftası dolayısıyla 01 Ekim 2011 Cumartesi günü Belediye Meydanı’ndan Oasis’e kadar sürecek olan kortej yürüyüşü ile başlayacak olan festival, 21.30 Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği Sahnesi’nde yönetmen Yüksel Aksu’nun da katılarak söyleşi yapacağı “œSarı Keçililer” filmi gösterilecektir.

Programa Bodrum Belediyesi, Cinemarine ve Bodrum Belediyesi web sayfasının sağındaki “œBODRUM Kültür Sanat Etkinlik” bölümünden ulaşılabilir.


Etiketler:

habere yorum yapın

Yorum yapın: