DOLAR
32,5375
EURO
34,8784
ALTIN
2.430,91
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C

Iphone 12 Özellikleriyle Hayranlık Uyandırıyor

Iphone 12 Özellikleriyle Hayranlık Uyandırıyor
11.11.2020
503
A+
A-

Apple’ın son harikası olan iPhone 12 modelleri, üstün özellikleriyle akıllı telefondan beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Hızı, ekran teknolojisi, dayanıklılığı, güçlü bataryası, profesyonel kamerası ve iki farklı modeliyle dikkat çeken 12 serisi, teknoloji meraklılarının kalp atışlarını hızlandırıyor.

Daha İnce, Daha Küçük ve Daha Hafif

iPhone 12, 6.1 inç süper retina, XDR erkanı ile takip tanımıyor. iPhone 12 mini ise 5.4 inç Super Retina XDR ekran ile kullanıcılarını karşılıyor. Düşmelere karşı 4 kat daha iyi performans sergileyen Ceramic Shield tasarım, tüm akıllı telefonların camlarından daha sağlam görülüyor. Havacılık uzay endüstrisi standartlarında tasarlanan cihazın alüminyum kenarları, sağlamlık ve estetik sunuyor. Üstelik iPhone 12 telefonlar, suya bile dayanıyor. Suya ve sıçramalara karşı Apple’ın diğer ürünlerinden daha dayanıklı olan modeller, beş renk seçeneği ile her zevke uygun bir alternatif bulunduruyor.

Akıllı Telefonlarda Bir Milat

A14 Bionic çip ile çalışan cihazlar, bugüne kadar bir akıllı telefonda kullanılan en hızlı çipe sahip olduğunu gururla duyuruyor. iPhone 12 Pro’da da yer alan çip sayesinde, Neural Engine üzerinde trilyonlarca işlem gerçekleştiriyor. Onunla en zorlu işlemleri bile hızla yapmak, cihazdan maksimum verim almak mümkün. Yüksek pil ömrüne katkı sağlayan çip sayesinde hayata meydan okuyabilirsiniz.

En İyi iPhone Ekranı

12 serisindeki ekran teknolojisi iPhone modellerinin en iyisi olarak lanse ediliyor. Daha fazla kontrast sunan, yüksek piksel yoğunluğu ve renk doğruluğu ile hayranlık uyandıran ekran, netlikte sınıf atlıyor. Canlı görüntüler sınırları zorluyor. Onunla izlediğiniz filmi daha canlı görebilir, fotoğrafları adeta oradaymışçasına görüntüleyebilirsiniz.

Kamerada Üstün Performans

Loş ışıkta bile harika kareler yakalamaya hazır mısınız? Çift, ultra geniş çekim özellikli kameralar, yüzde 27 daha iyi ışık yakalıyor. Gece bile gündüz kalitesinde çekimler yapmak mümkün oluyor. Daha önce görmediğiniz renkler, canlı çekimler, şimdi telefonunuzda. Fotoğraflar, videolar onunla mükemmelleşiyor. Gece modu, otomatik devreye girerek herkesin iyi fotoğraflar çekebilmesine yardımcı oluyor. Deep Fusion sayesinde göz alıcı detaylar hızla yakalanıyor. Dokular fotoğrafa yansırken geniş perspektif sayesinde görüntülerden daha çok keyif alınıyor. Akıllı HDR3, görüntüyü dengeliyor. Bu sayede, fotoğraf için en elverişsiz olduğu düşünülen, güneşin en tepede olduğu saatlerde bile harika fotoğraflar çekilebiliyor. Onunla yemek fotoğrafları, doğa görüntüleri, portreler, hareket anında yakalanan kareler fotoğraflamak çok daha keyifli. Portre modunda arka plan flulaşarak yüzler öne çıkarılıyor. Stüdyo ışığı efekti sunan telefon, amatör fotoğrafçıları profesyonelleştiriyor.

Şarj Zahmeti Azalıyor

Yüksek batarya performansı ve hızlı şarj özelliği hayata konfor katarken, mıknatıslı şarj teknolojisi cihazın şarj ünitesi ile hızla hizalanmasına yardımcı oluyor. Mevcut adaptörlerle, USBA Lightning kablolar ve Lightning Konnektörlü EarPods ile kullanılabilen cihazlar, bu sayede karbon emisyonunu azaltmayı amaçlıyor. Üstelik USB-C adaptör ve kablolarla hızlı şarj özelliğinden de yararlanılabiliyor.

 

A14 bionic çip ile güç sunan, daha çok çekim ve daha az gecikme vadeden, çift sim özelliğiyle çalışkanlığını ispat eden cihazlar, Dolby Atmos uzamsal ses teknolojisi ile size görüntülerin içindeymiş gibi hissettiriyor. Magsafe aksesuarlarla mıknatısın sağladığı konforu hayatınıza getiren iPhone12, hem büyük hem de mini modelleriyle alkış topluyor. Siz de kendiniz ve sevdikleriniz için hemen bir iPhone 12 alabilir, bu yeni maceranın bir parçası olabilirsiniz. Yeni nesil cihazları sevdiklerinize özel günlerde alabilir yılbaşı hediyesi veya doğum günü hediyesi olarak seçebilirsiniz. Herkesi mutlu edecek tek hediye olan iPhone 12’ler, hayata eğlence ve hız katmak için sizleri bekliyor.

velux