DOLAR
32,5484
EURO
34,8615
ALTIN
2.430,97
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
26°C

Contemporary Istanbul Sanat Fuarı Başladı

Şehrin en büyük çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul’un 18’inci edisyonu sanatseverleri; bir kez daha yerli ve yabancı galeri, sanat kurumu, inisiyatif ve sanatçılarla bir araya getiriyor.

Contemporary Istanbul Sanat Fuarı Başladı
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Contemporary Istanbul Sanat Fuarı Başladı

Contemporary Istanbul, 22 farklı ülkeden 67 çağdaş sanat galerisi, 4 inisiyatif ve 4 sanat kurumu ile kapılarını sanatseverlere açtı. 1 Ekim’e kadar devam edecek etkinlik Tersane İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Fuarın 18. edisyonu, sanatın yanı sıra gastronomi ve müzikle de dikkat çekiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı özel deniz ulaşımı sayesinde ziyaretçiler trafik derdi yaşamadan fuara ulaşabilecek.

Öne Çıkan Projeler

  • Fotoğraf ve Sanat: ‘CI Photo Focus’ bölümü, fotoğrafçılık pratiği ile sanatın birleştiği yeni bir segment oluşturuyor.
  • Şaka Sergisi: Akbank ana partnerliğinde Hasan Bülent Kahraman küratörlüğünde “Belki de Bir Şakadır” sergisi izleyenleri farklı bir perspektifte düşünmeye davet ediyor.
  • Açık Hava Sergileri: The Yard açık hava sergisi, endüstriyel nesnelerin sanat eserlerine dönüştüğü ve çevreyle etkileşime girdiği bir platform sunuyor.

Contemporary Istanbul, bu yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını da kutluyor.

Ziyaret Saatleri:

  • 28-30 Eylül: 11:00-20:00
  • 1 Ekim: 11:00-19:00