DOLAR
32,5400
EURO
34,8621
ALTIN
2.424,20
BIST
9.694,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

İndirimli Tatil Fırsatları Sunan Site: TatilKuponlari.com

İndirimli Tatil Fırsatları Sunan Site: TatilKuponlari.com
25.10.2020
609
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

İlkbahar geldiğinde herkes tatile nereye gideceğini düşünmeye başlar. Ege veya Akdeniz’deki oteller, pansiyonlar, kamp alanları, resortlar, kiralık villalar, yazlık daireler… Çoğunda yer bulmak zorlaşır. Çünkü erken rezervasyon fırsatlarından yararlanan birçok kişi yerini önceden ayırtmıştır. Herkes neden erken rezervasyonu tercih eder? Çünkü %50’ye varan indirimler var!

Bodrum, Antalya, Marmaris, Fethiye gibi popüler tatil destinasyonlarındaki oteller, planlarını önceden belirlemek için erken rezervasyon yapanlara ucuz fiyattan hizmet verir. 4 yıldızlı her şey dahil bir otelde haziran ayı rezervasyon yapmaya kalkışırsanız gecelik 2.000 TL gibi bir fiyatla karşılaşmanız mümkün. Ancak Şubat ayında aynı otelde yer bakarsanız günlük 750 TL civarında bir ödeme yapabilirsiniz. Tüm otel rezervasyon sitelerinin güncel kampanyalarını sunan tatilkuponlari.com, herkese ucuz tatil yapma imkanı tanıyor.

Belirli dönemlerde sunulan ekstra %10, %15 gibi indirimlerle erken rezervasyon fırsatlarını birleştirmek, bir otelde çok ucuza tatil yapmanızı sağlayabilir. Bodrum’daki otellerde indirim fırsatını görmek için tüm otellerin yer aldığı Etstur indirim kodu sayfasına göz atabilirsiniz.

Diğer tatil sitelerinin de indirim fırsatlarının yer aldığı sitede en uygun fiyatı bulabileceğinize emin olabilirsiniz. Her şey dahil otellerle birlikte pansiyonlarda veya butik otellerde de indirimler sunuluyor.

Ailenizle çocukların da eğlenebileceği aquaparklı otelleri seçebilir, eşinizle daha çok çiftlere özel tasarlanmış balayı otellerine göz atabilir veya merkezde konaklayarak tüm eğlence mekanlarına yakın olabilirsiniz.

Bodrum Otellerinde Fırsatlar

Bodrum’da genellikle en uygun oteller merkezde veya Bitez bölgesinde oluyor. Yalıkavak, Turgutreis veya Gümüşlük bölgelerinde ise fiyatların biraz daha merkezden daha fazla olduğunu görebilirsiniz. Ancak merak etmeyin, tüm bölgelerde geçerli indirim fırsatları oluyor.

Bodrum’un güzel otellerinde yer bulmak için elinizi çabuk tutun ve en geç Mart ayına kadar rezervasyon yapın. Hem güzel odalarda yer ayırtın hem de %50 indirimden yararlanın.

Tüm tatil indirimleri için: https://tatilkuponlari.com

velux