DOLAR
32,5826
EURO
34,6662
ALTIN
2.527,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Mali Müşavirlik sınavının Türkiye 3.’sü Bodrum’dan…

Mali Müşavirlik sınavının Türkiye 3.’sü Bodrum’dan…
polat-galle

Mart 2020 ayında yapılan Mali Müşavirlik staj başlatma sınavının Türkiye 3. Bodrum’dan çıktı.

Ali Peltek / Arena Bodrum Haber

2015 yılında Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminden mezun olan Eda Mıhalioğlu, Mart ayında yapılan Mali Müşavirlik staj başlatma sınavında Türkiye 3. olurken Muğla’nın da il birincisi oldu.

2016 yılından itibaren KPSS’ye sınavlarına girmeye başladığını ifade eden Mıhalioğlu, “Sınavlardan yüksek puanlar almama rağmen mülakatlarda şansım olmadı. Ancak yılmadım, düzenli ve sistemli çalışmaya devam ettim. Serbest muhasebeci mali müşavir olmak için, mart ayında yapılan staj giriş sınavına ilk defa girdim. Başarılı bir sınav geçirdiğime inanıyordum. Öyle de oldu. Türkiye’de 3., Muğla’da da  il 1. oldum. Bana mesleğin artılarını ve zorluklarını anlatarak yönümü çizmemde yardımcı olan serbest muhasebeci mali müşavir Nahide Tekinçaydır’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“Evde kal Türkiye” mesajı verdi…

Muğla ve Bodrum adına yakaladığı başarının kendisini sevindirip, gururlandırdığını belirten Mıhalioğlu,  “Bu zor günlerde sağlık çalışanlarımız ön cephede hayatlarını hiçe sayarak mücadeleye devam ediyor. Onların bu mücadelelerine minnet borçluyuz. Devletimiz süreci başından beri başarılı bir şekilde yönetmeye devam etmektedir.” diyerek #Evde Kal Türkiye  mesajı verdi.

Aktur tatil sitesi