DOLAR
32,5286
EURO
34,9326
ALTIN
2.438,75
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Konser Geliriyle Vakfa Minibüs Alındı

Konser Geliriyle Vakfa Minibüs Alındı
A+
A-
polat-galle

Bodrum’da Eylül ayında iş insanlarından oluşan C-majör İş’ten Sesler Korosu’nun verdiği konserden elde edilen gelirle, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na bir minibüs alındı. Minibüs, bugün düzenlenen törenle vakfa getirildi.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Bodrum Belediyesi ana sponsorluğunda Antik Tiyatro’da düzenlenen 7. Geleneksel C-majör İş’ten Sesler Korosu konserinde, şarkılar Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yararına söylenmişti. Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserde çok sayıda ünlü isim de sahne almıştı.

O konserden elde edilen gelirle Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin taşınması için bir minibüs alındı. Minibüs, bugün vakfın bahçesine getirildi. Minibüsün teslimi için düzenlenen etkinliğe vakfın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, C-majör İş’ten Sesler Korosu Kurucusu iş insanı Recai Çakır, bazı koro üyeleri, vakıf öğrencileri, çalışanları ve gönülleri katıldı.

Törende basın mensuplarına konuşan Recai Çakır, C-majör’ün 5’inci yılını tamamladığını belirterek başladığı sözlerine şöyle devam etti:

“C-majör, iş insanlarından oluşan bir iyilik hareketi. Bugüne kadar 7 konser verdik ve son konserimizi Bodrum Sağlık Vakfı yararına verdik. Vakfın ihtiyacı olan aracı hizmete sokmak için buradayız. Ben Sağlık Vakfı’nın kuruluşundan itibaren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Böyle bir projeye katkıda bulunabildiysek bizim için ne mutlu. Biz hepimiz gideceğiz, fabrikalar, oteller bu Dünya’da kalacak. Sizinle beraber gidenler yaptığınız iyilikler ve bıraktığınız hoş sedadır. O yüzden herkese çok teşekkür ediyorum. C-majör’ü izlemeye devam edin. Bu sene yine Bodrum konseri yapacağız. O da Bodrum Tanıtma Vakfı yararına olacak. C-majör bu sene 3 tane konser gerçekleştirecek. İlki 8 Nisan’da İstanbul’da down sendromlu çocuklar için konser vereceğiz. 7 Haziran’da da Türkiye Alzheimer Derneği Mersin şubesi için bir konserimiz olacak. Son konserimiz de Temmuz veya Ağustos ayında Bodrum’da olacak.”

Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya da duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Biz vakıf olarak 180 çocuğun aşağı yukarı 165’ini buraya getiriyoruz. Evlerinden alıp evlerine bırakıyoruz. Eksik kaldığı zaman Bodrum ve Büyükşehir belediyelerimizden yardım alıyoruz. Türkiye’ye örnek bir model oluşturuyoruz. Herhalde Bodrum olarak hep birlikte Türkiye’nin en donanımlı rehabilitasyon merkezini işletiyoruz. Bunların kahramanı Recai Bey gibi insanlar. Buradaki başarı bir aracın alınması değil, bunun kolektif olarak alınması. O konseri hatırlıyorum. İnsanlar gece saat 02.00’a kadar hala dağılmamıştı. Çok güzel sesler, çok güzel insanlar vardı ama aslında birlikte bir işi hallediyor olmak, o fikre insanların duyduğu hürmet hepimizi çok etkiledi.”

Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.

Katılımcılar daha sonra konserde önemli bir miktarda bağış yapan Denizbank’ın Turgutreis şubesine teşekkür ziyareti yaptılar.

Bodrum Ev Emlak