haber oku

Muay Thai Şampiyonası Dalaman’da Yapıldı

Bodrum Haber ~ 14 Şubat 2012 ~ Haberler, Spor

Türkiye Muay Thai Federasyonunun 2012 faaliyet programında yer alan Gençler ve Büyükler Bay-Bayan Ege Bölge Şampiyonası 2012, Dalaman’da yapıldı. İki gün süren şampiyonada derece alan sporcular Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Türkiye Muay Thai Federasyonu Muğla temsilcisi Yasin Özdemir ”Şampiyonada sıkletlerinde ilk iki sırayı alan 82 sporcumuz 26 Mart tarihinde Kuşadası’nda yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar. Büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Sponsor olarak spora destek veren kurum, kuruluşlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Muay Thai Federasyonu Ege Bölge Başkanı Şakir Bayramoğlu da, hedeflerinin sporcuların Türkiye Şampiyonası’nda da derece alarak, Türkiye’yi milli takımda temsil etmeleri olduğunu söyledi.

Dalaman Atatürk Spor Salonu’nda yapılan şampiyonada Muğla, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Aydın, İzmir ve Manisa’dan yaklaşık 180 sporcu mücadele etti. Şampiyonada derece alan sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi.


Etiketler:

habere yorum yapın

Yorum yapın: