DOLAR
32,4490
EURO
34,5109
ALTIN
2.473,25
BIST
9.561,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
22°C
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C

Müzayede Evi, 1967 Yılına Ait Kayıp Kayıtlarını İçeren 6 Kaseti 300 Bin Dolardan Açık Artırmaya Sundu

Gotta Have Rock and Roll müzayede evi, 1967’de yayınlanan “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” albümü kayıtlarını içeren 6 kayıp kaseti 300 bin dolardan açık artırmaya çıkardı. Kasetlerde hayvan sesleri, farklı vokal denemeleri ve 45 dakikalık bir John Lennon röportajı da yer alıyor. Açık artırmanın sonunda yaklaşık 500 bin dolar gelir elde edilmesi bekleniyor.

Müzayede Evi, 1967 Yılına Ait Kayıp Kayıtlarını İçeren 6 Kaseti 300 Bin Dolardan Açık Artırmaya Sundu
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Müzayede Evi, 1967 Yılına Ait Kayıp Kayıtlarını İçeren 6 Kaseti 300 Bin Dolardan Açık Artırmaya Sundu

Müzayede evi Gotta Have Rock and Roll, müzik tarihine damgasını vuran bir grup olan 1967’de “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” albümü kayıtlarını içeren 6 kayıp kaseti 300 bin dolardan açık artırmaya çıkardı.

6 Kayıp Kaset Açık Artırmada

Ünlü müzayede evi Gotta Have Rock and Roll’un internet sitesinde açılan ilanda, grubun kayıp kayıtlarının yer aldığı 6 kaset, 300 bin dolardan açık artırmaya sunuldu.

Kasetlerin İçeriği

Kasetlerde, hayvan sesleri, Paul McCartney’nin farklı vokal denemeleri, George Harrison’ın Jimmy Page ile birlikte “While My Guitar Gently Weeps” şarkısının farklı versiyonlarını çalma denemeleri ve John Lennon ile yapılmış 45 dakikalık bir röportaj bulunuyor.

Beklenen Gelir

Açık artırmanın sonunda yaklaşık 500 bin dolar gelir elde edilmesi bekleniyor.

Müzikseverlerin Büyük İlgi Göstermesi Bekleniyor

Bu eşsiz kayıtların, müzik tarihine büyük bir ilgi gösterenler tarafından yüksek fiyatlarla satılması ve büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

velux