DOLAR
32,5431
EURO
34,9157
ALTIN
2.429,23
BIST
9.699,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

The Bodrum Cup Yelken Yarışları Bodrum’a Ulaştı

Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları için özel bir rota belirlenen Maximiles Black 35. The Bodrum Cup Yelken Yarışları, Selanik’ten başlayarak Bodrum’a ulaştı. Yarışçılar, 16-21 Ekim tarihleri arasında Bodrum etabında yarışacaklar ve kazananlar 21 Ekim’de kupalarını alacaklar.

The Bodrum Cup Yelken Yarışları Bodrum’a Ulaştı
15.10.2023
38
A+
A-

The Bodrum Cup Yelken Yarışları Bodrum’a Ulaştı

Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum yeri olan Yunanistan’ın Selanik kentinden start alan Maximiles Black 35. The Bodrum Cup Yelken Yarışları, Bodrum’a vardı. Önceki yıllardan farklı olarak Selanik ve İstanbul rotalarının da eklenmesiyle dikkat çeken yarışta, tekneler Kuşadası-Yalıkavak etabını tamamladıktan sonra Yalıkavak Marina’da ağırlandı.

16-21 Ekim tarihleri arasında yapılacak Bodrum yarışı öncesinde, yarışçılar ve tekneler dinlenme fırsatı buldu. Yarışın Bodrum etabı, yarın akşam yapılacak kampana töreniyle resmi olarak başlayacak. Yarışçılar, Bodrum Limanı’ndan Çökertme ve Kissebükü’ne uzanacak rotada mücadele edecekler. Kazananlara kupaları, 21 Ekim Cumartesi akşamı düzenlenecek törenle verilecek.

polat-galle