DOLAR
32,5987
EURO
34,8108
ALTIN
2.496,49
BIST
9.464,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

2 Pazarcıyı Öldüresiye Dövdüler!

2 Pazarcıyı Öldüresiye Dövdüler!
polat-galle

Bodrum’da pazarcılar arasında çıkan olayda 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

,Bodrum’da daha önceden husumetli oldukları ve aralarında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenilen pazarcı esnafları arasında 3 gün önce Yalıkavak pazarında yeniden olay çıktı. 5 kişilik bir grup, iddiaya göre akşam stantlarını topladıktan sonra 2 kişiden oluşan karşı gruba, bıçak ve demir sopalarla saldırdı. Saldırganlar daha sonra araçlarına binip ikamet ettikleri Milas İlçesi’ne gittiler.

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER!

Olayda 2 kişilik gruptan 25 yaşındaki Osman N.’ın kafatasında çatlak ve 2 kolunda kırık meydana geldi. 21 yaşındaki Sinan N.’ın ise yine kafatasında çatlak oluştu. Tedavi altına alınan yaralılardan Osman N.’ın Milas İzan Hastanesi’nde ameliyat olacağı öğrenildi. Diğer yaralı Sinan N.’ın ise Bodrum Devlet Hastanesi’nde tedavi edildiği bildirildi.

TEZGAHI TOPLARKEN BIÇAK VE DEMİR SOPALARLA SALDIRDILAR!

Olayla ilgili şikayetçi olan 21 yaşındaki Sinan N., olayla ilgili verdiği ifade şunları dile getirdi:

“Yalıkavak halkpazarında manav tezgahında çalışırım. Osman N. amcaoğlumdur. Kendisi Bodrum’a gezme amaçlı gelmiştir. Pazarlarda bize de yardımcı olmaktadır. Bugün 14.01.2020 günü sabahtan karşı taraf olan T.A., V.T.,  Y.T., T.T. ve E.T. isimli şahıslar bizi çekemediklerinden, sevmediklerinden dolayı bana yönelik ‘sen domuzsun, baban da domuz, suratına tüküreceğim senin o… ç… tezgah demirlerini senin g.. sokacağım, akşam sizinle görüşeceğiz’ diyerek tehdit ve hakaretlerde bulunmaya ve sataşmaya başladılar. Ben kendilerine herhangi bir karşılık vermedim. Şahısların sürekli bu şekilde Bodrum pazarında da bana sataştıkları olmuştu. Daha önceden de Gümbet pazar yerinde de bu kişilerle aramızda tartışma ve itiş kakış yaşanmıştı bununla ilgili Bodrum Polis Merkezinde ifade vermiştik. Şahısların sataşmaları artınca ben akşam üzeri 17.00 sıralarında şikayet için Yalıkavak Polis Merkezi’ne gittim. Yoğunluktan dolayı bir buçuk saat bekledim. 18.30’da ben pazaryerine tezgah toplamak için gittim. Osman ağabeyimle manav tezgahını toplarken yukarıda ismini belirttiğim şahıslar demir sopalarla ve E.T. isimli şahıs elinde bir bıçakla Osman ağabeyime ve bana saldırdılar. T.T. ve Y.T. demir sopayla Osman ağabeyimin kafasına ve kollarına vurdular. Ben araya girmeye çalıştım. Bu kez şahısların 5’i birden bana demir sopayla sırtıma, kollanma ve kafama vurdular. Ben yerde yatarken şahıslar vurmaya devam ediyordu. Sonra pazarcı esnafı araya girip şahısları uzaklaştırdı. Şahıslar ‘Bu iş burada bitmez, görüşeceğiz’ diyerek tehditte bulundular. 155 ve ambulansı aradık. Ambulansla Osman ağabeyimi ve beni hastaneye götürdüler. Olaylar sırasında Kenan N.’ın aracının ön camı kırıldı.”

BAŞKAN ARAS UYARMIŞTI

Öte yandan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaz aylarında Pazar esnafına yaptığı tebligatta “Pazarda kavga ve gürültü ortamı yaratmayın” uyarısında bulunarak tatsızlık çıkaran, huzur bozan, hanutçuluk yapan tüm Pazar esnafının Pazar yerlerinin iptal edileceğini bildirmişti.

2 KİŞİ TUTUKLANDI!

Karşı taraftan 2 kişi gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. V.T. ve Y.T. adlı 2 şahıs, silahla kasten adam yaralama, silahla tehdit, mala zarar verme ve hakaret suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Osman N. ve Sinan N.’ın avukatı Av. Sinem Can, olayla ilgili yaptığı açıklamada “Müvekkillere yönelik gerçekleştirilen saldırı sebebiyle müvekkiller ve ailesi büyük bir mağduriyet yaşamışlardır. Müvekkil Osman N. halen daha İzan Hastanesi’nde tedavi görmektedir. Dosyada mevcut şüpheli beyanları, tanık anlatımları ve darp raporları sebebiyle mahkeme tarafından saldırıyı gerçekleştiren şahısların tutuklu olarak yargılanmalarına karar verilmiştir” ifadelerini kullandı.

Kent Haber

Bodrum Ev Emlak