DOLAR
32,6211
EURO
34,7906
ALTIN
2.416,68
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
25°C
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
28°C

Bodrum, Ak Parti’de İlçe Başkanı Kim Olacak?

Bodrum, Ak Parti’de İlçe Başkanı Kim Olacak?
Aktur tatil sitesi

Delege seçimleri ileri bir tarihe ertelenen Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı’nda ilçe başkanının kim olacağı ile ilgili belirsizlik sürüyor. 

2 yıldan beri Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ömer Özmen, “7. Olağan Kongre Takvimi sürecimiz Kasım 2019 tarihinden itibaren devam etmektedir. Bu süreçte bildiğiniz üzere yapılması gereken İlçe Delege Seçimleri 12 Aralık 2019 tarihinde Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca ileri bir tarihe ertelenmiştir. Aynı gün 12 Aralık 2019 tarihinde İl Başkanlığımıza yazılı talebim ile yeni kongre sürecinde İlçe Başkanı görevimde devam etmeyeceğimi beyan ettim. 26 Aralık 2019 tarihinde İl Başkanlığımız ve Genel Merkezimiz ile yaptığımız istişare ile 7. Olağan İlçe Kongresi sürecinin ve yeni İlçe Yönetimi oluşturulması çalışmalarında Genel Merkezimiz çalışmalarını rahatlatmak açısından bu süreçte İlçe Başkanlığı’na aday olmayacağımı belirtmek isterim” açıklamasını yapmıştı.

Ömer Özmen’in görevi bırakması sonrası İlçe Başkanlığı görevini ise Özmen’in yardımcısı İlbey Koca yürütüyor.

Muğla’nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinde ertelenen delege seçimlerinin ne zaman yapılacağı ile ilgili bir tarih açıklanmazken, diğer ilçelerde delege seçimleri tamamlandı.

Ak Parti Bodrum’da ilçe başkanının kim olacağı ile ilgili belirsizlik sürüyor. Kent Haber’in edindiği bilgilere göre ilçe başkanlığı için adı geçen Yurdanur Uzun, Erhan Ünaldı, Melih Aydoğan ve şu anda Özmen’den devraldığı ilçe başkanlığı görevini yürüten İlbey Koca, İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile Marmaris’te ön görüşme yaptı.

İlçe Başkanı olması düşünülen partililer, son olarak genel merkezle de görüşecek. Görüşmelerin ardından ilçe başkanı belirlenip yeni takvimin açıklanacağı öğrenildi.

Kent Haber