DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
21°C

Bodrum Su Paneli Yapılıyor

Bodrum Su Paneli Yapılıyor
A+
A-
polat-galle

Bodrum Su Paneli Yapılıyor

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ortadoğu Teknik Üniversitesi Mezunları Derneği (BODTÜM) işbirliğiyle düzenlenecek olan “Bodrum Su Paneli”, 20 Kasım 2019 Çarşamba günü 13.00-18.00 saatleri arasında Bodrum Ticaret Odası (BODTO) salonunda gerçekleştirilecek. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da katılacağı panelde Bodrum’un ‘su’ sorunu tüm yönleriyle ele alınacak.

İki oturum halinde düzenlenecek olan panelde Bodrum’un içme, kullanma ve sulama suyu talebi, yüzey, yer altı ve desalinasyon su kaynakları ve bu ihtiyaca yönelik hayata geçirilmesi planlanan tesisler ile ilgili sunumlar yapılacak.

Panelin ikinci oturumunda Bodrum’da kuvvetli yağış nedeniyle yaşanan su taşkınları ve atık su arıtması ile ilgili değerlendirmelerde bulunulacak.

ODTÜ eski Rektörü ve BODTÜM Kurucu Üyesi Prof. Dr. Süha Sevük moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panele DSİ 21. Bölge Müdürlüğü ve MUSKİ temsilcilerinin yanı sıra İTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdem Görgün, MSKÜ İnşaat Mühnedisliği Bölümü Su Kaynakları Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Eşref Atabey ve Kimya Yüksek Mühendisi Osman Ayalp panelist olarak katılacak.

Panel, bir kokteyl ile son bulacak.