DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Bodrum’da Elektrik Kesintileri Yaşanacak…

Bodrum’da Elektrik Kesintileri Yaşanacak…
A+
A-
Aktur tatil sitesi

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılacak planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında bazı mahallelerde elektrik kesintileri yaşanacak.

15 Şubat Cumartesi günü yapılacak çalışmalarda yatırım tesislerinin devreye alınması ile arıza onarım ve bakım nedeniyle yaşanacak kesintiler şu şekilde;

Yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle 09.00-14.00 saatleri arasında Dereköy Mahallesi, Kavakderesi Yolu bir kısmı, Dereköy 6. sokak, Dereköy 7.sokak ve Dereköy Köy içi mevkiinin bir kısmında.

Arıza onarım ve bakım nedeniyle 10.00-15.00 saatleri arasında Yakaköy Mahallesi, Kapuz Caddesi, Yakaköy vericileri ve çevresinde.

Arıza onarım ve bakım nedeniyle 10.00-15.00 saatleri arasında Çömlekçi Köyü ve Mahalleleri, Tepecik Köyü ve Mahalleleri ile Imsık Havalimanı civarında.

VATANDAŞ ELEKTRİK KESİNTİLERİNDEN ŞİKAYETÇİ

Öte yandan ilçede yaşayan birçok vatandaş da sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden şikayet ediyor. Peksimet’te yaşamını sürdüren Mehmet Salih Demir adlı vatandaş, yaklaşık bir haftadır sık sık elektrik kesintisi olduğundan dert yanarak “Bizim buradaki trafo artık mahalleye yetmiyor, bu yüzden sürekli elektrik kesiliyor. Arıyoruz, gelip yapıyorlar. 10 dakika sonra yeniden kesiliyor. Şu anda yine enerji yok. Yaklaşık yarım saat önce gitti, gelmedi. Müşteri hizmetlerini arıyoruz, bizi oyalıyorlar. Yetkili birine ulaşamıyoruz. Biz elektrikle ısınıyoruz. Geçen günkü soğuk havada 3 saat elektrik kesikti, çocuklarım tir tir titredi” diye konuştu.

Kent Haber

polat-galle