DOLAR
32,5355
EURO
34,8134
ALTIN
2.425,15
BIST
9.725,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C

Bodrum’da Nerede Kalınır? Denizi Nasıldır?

Bodrum’da Nerede Kalınır? Denizi Nasıldır?
27.07.2023
67
A+
A-

Bodrum’da Nerede Kalınır? Denizi Nasıldır?

Ülkemizin cennet köşelerinden olan Bodrum, her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ilgi odağı olmayı başarıyor. Tertemiz deniziyle dikkat çeken koyları, her bütçeye uygun hizmet sunan otel seçenekleri, gezilecek tarihi ve turistik yerleri, güzel beachleri, sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlenceleriyle en güzel tatillerin vazgeçilmez adreslerinden biri olmayı başarıyor.

Muğla iline bağlı olan Bodrum,  büyük bir alana yayılmış konumda. Bodrum’un bazı bölgeleri sakin ve huzurlu bir tatil imkânı sunarken bazı bölgeleri ise dolu dizgin eğlenmek isteyen tatil severlere hitap ediyor. Bodrum’da her bütçeye uygun konaklama seçenekleri de mevcut. Her bütçenize hem tatil zevkinize uygun Bodrum tatil planı için listemizi inceleyebilirsiniz. İşte Bodrum’da nerede kalınır? Neredeki Bodrum otelleri tercih edilir?

  • Akyarlar: Bodrum Merkez’e 20 km mesafede olan Akyarlar, berrak ve sakin deniziyle Bodrum’un kabalığından uzak kalmak isteyenler için en iyi seçeneklerden biri. Akyarlar’da butik otel ve 5 yıldızlı her şey dahil otel seçenekleri mevcut. Büyük küçük pek çok koya ev sahipliği yapan Akyarlar’da Aspat, Karaincir gibi koylar beğeni kazanıyor.
  • Yalıkavak: Bodrum’un en yoğun tercih edilen bölgelerinden biri olan Yalıkavak, marinası, barlar sokağı, eğlence hayatıyla en çok tercih edilen bölgelerin başında geliyor. Bodrum Merkez’e 18 km mesafede konumlanan Yalıkavak’ın denizi ise biraz dalgalı olmasıyla dikkat çekiyor. Eğlenmek önceliğiniz ise Yalıkavak otelleri arasından tercih yaparak konaklayabilirsiniz.
  • Türkbükü: Bodrum yarımadasının kuzeyinde yer alan ve televizyonlarda da adını sık sık duyduğumuz bir bölge. Asıl adı Göltürkbükü olan bölgede mandalina bahçeleri, lüks oteller, ünlü plajlar bulunuyor. En güzel denizlerden birine sahip bölgede son dönemde bir de halk plajı açıldı.
  • Bitez: Bodrum Merkez’e 8 km uzaklıkta konumlanan Bitez, Gümbet’ten sonra Bodrum Merkez’e en yakın ikinci mahalledir. Bodrum’un güneyinde yer alan Bitez’de tekne turları oldukça meşhur. Bitez’i tercih ederek hem sakin hem de dilediğinizde eğlence mekanlarına kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ilık deniz sevenlerdenseniz Bitez sizin için en iyi tercihlerden biri olacaktır. Dalgasız ve durgun deniziyle dikkat çeken bölgeye şans verebilirsiniz.
  • Gümüşlük: Bodrum’un diğer bölgelerine göre biraz daha dalgalı olan Gümüşlük denizi ılık ve kum tabanlıdır. Sakin akşam eğlenceleri, meyhaneleri ve güzel restoranlarıyla Bodrum’un simgesel mahallelerinden biri haline gelmiştir.

Bodrum’da tatil zevkinize uygun güzel bir tatil için size en uygun bölgeyi seçerek hemen rezervasyon yaptırın! Bu kışın stresli yorgunluğunu Bodrum’da atın!

Aktur tatil sitesi