DOLAR
32,6905
EURO
34,8057
ALTIN
2.506,32
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
13°C
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Bodrum’da Üniversitelilerin Çorbası Belediyeden…

Bodrum’da Üniversitelilerin Çorbası Belediyeden…
polat-galle

Bodrum Belediyesi’nce “Üniversite öğrencilerine çorbalar bizden” projesi başlatıldı. Bu kapsamda Bodrum Belediye A.Ş. Ortakent Müsgebi Cafe’de her gün 16.00-20.00 saatleri arasında üniversite öğrencilerine ücretsiz çorba servisi yapılmaya başlandı. İlk çorbalar dün ikram edildi. 

Bodrum Belediyesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Bodrum’da okuyan üniversite öğrencilerimiz de bize emanet. Bodrum’da eğitim gören Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğrencilerine, 8 Ocak Çarşamba gününden itibaren her gün 16.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz çorba servisi Bodrum Belediye A.Ş. Ortakent Müsgebi Cafe’de. Tüm Üniversite öğrencilerimizi bekliyoruz. Üniversiteli gençlerin Bodrum’daki eğitim hayatını kolaylaştırmak için atılacak her adımda öncüyüz.”

MİLAS BELEDİYESİ DE DEVREDE…

Milas Belediyesi de, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksek Okulu ve Veteriner Fakültesi öğrencilerine final haftasında çorba ikramında bulundu.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın talimatıyla başlatılan sıcak çorba ve ekmek dağıtımı öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Sabah erken saatlerde çorba dağıtımı için Veteriner Fakültesi önünde kurulan standa gelen Başkan Tokat, öğrencilere “sınavda başarı sizden,çorbalar bizden” dedi.

Çorba dağıtımı sırasında açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Bizler için sıcak bir çorba, güne başlarken sıcak bir gülümseme demek. Üniversiteli kardeşlerimizin eğitimlerini sağlıklı bir şekilde yapmaları bizler için çok önemli. Öğrencilerimizin sınavlara aç karınla girmesinler, bu soğuk havalarda içtikleri çorbanın sıcaklığını tüm bünyelerinde hissetsinler diye böyle bir uygulama başlattık. Öğrencilerimizin Milasımızdaki yaşamlarını kolaylaştırmaya, eğitim öğretim hayatlarını rahatlatmaya çalışıyoruz. Milas Belediyesi hayata geçirdiği sosyal projeler ile insana dokunan hizmetler üreten bir belediye” dedi.

Aktur tatil sitesi