DOLAR
32,3712
EURO
35,0140
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Bodrumlu Turizmci Galip Gür ve Eşi Meral Gür’de Corona Virüsü

Bodrumlu Turizmci Galip Gür ve Eşi Meral Gür’de Corona Virüsü
Aktur tatil sitesi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan dünyanın En Güzel koyları Birliği’nin genel sekreteri ünlü turizmci Galip Gür ve eşi Meral Gür yapılan testler sonucunda corona virüs vakasında rastlandı.

BODRUMLU TURİZMCİ GALİP GÜR VE EŞİ MERAL GÜR POZİTİF ÇIKTI…

ANTERHABERYaşar Anter

Testler pozitif çıktı. Gür yaptığı açıklamada “Erken teşhis,moral ve iyi tedavi çok önemli, şu anda tedavimizi sürüyor” dedi.

 

Bodrumlu Turizmci Galip Gür ve Eşi Meral Gür'de Corona Virüsü

 

44 ÜLKENİN İKİ DÖNEM BAŞKANLIĞINI YAPTI DÜNYAYI GEZDİ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Seçkin Konaklar Oteli’in yöneticisi ve 44 ülkenin üye olduğu Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’nin son iki dönem başkanlığını yapan şu anda ise genel sekreteri olan turizmci evli ve iki çocuk babası Galip Gür üç gün önce corona virüsüne yakalandığını ve testlerin pozitif çıktığını açıkladı. Gür eşi 50 yaşındaki Meral Gür ile birlikte testlerinin pozitif çıktığını belirtti.

DOĞRU VAKALAR PAYLAŞILSIN, HERKES ÖNLEMİNİ ALSIN…

13 -15 Mart tarihlerinde İstanbul’a gidip geldikten 3 gün sonra eşi ile birlikte ateşlenip şüphe üzerine özel bir hastaneye gittiklerini ve alınan numunelerin gönderildiği testten pozitif çıktığını belirten ve 1976 yılından beri turizmin içinde olduğunu birçok krizin atlatıldığını bu sağlık krizinin de ülke olarak üstesinden gelecekleri ümidini taşıdığını belirten  Gür “Beklemiyorduk , önce şaşkınlık ve şok geçirdik hemen tedavi sürecine geçildi, şu anda özel hastanede sıkı bir kontrol altındayız.

Doktorumuz tedaviye olumlu yanıt verdiğimizi söyledi böyle giderse 5-6 gün içerisinde taburcu olabileceğimizi belirtti. Ülkemiz ve Bodrum çok kritik bir süreçten geçiyor, kimse sokağa çıkmasın birbirine yaklaşmasın ve bilinen gerçek vakaları doğru bir şekilde kamuoyu ile paylaşılsın ki bu kişilerle temas halinde olanlar hızlı bir şekilde önlemini alsın. Corona virüse yakalanmak ille de ölmek anlamında değil, moralimizi yüksek tutuyoruz herkesin bilgili ve bilinçli  olması birbirine zarar vermemesi gereken bir ortamdan geçiyoruz. Herkese bol sağlıklı günler diliyoruz. Sosyal medyadaki söylentilere değil resmi açıklamalara inanın” dedi.

Aktur tatil sitesi