DOLAR
32,3792
EURO
34,9947
ALTIN
2.326,11
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Bodrumspor’un Hisseleri Satışa Çıkıyor

Bodrumspor’un Hisseleri Satışa Çıkıyor
Aktur tatil sitesi

Bodrumspor'un Hisseleri Satışa Çıkıyor

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, anonim şirket oldu. Şirketin hisseleri yakında satışa çıkacak. 

Bodrumspor’u yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtarabilmek için şirketleşme adımı atıldı. Bodrum Belediyesi Bodrumspor Futbol AŞ olarak tescillenen kulübün hisseleri satışa çıkacak.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, konu ile ilgili dünkü meclis toplantısında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Biz kulübümüzü mali açıdan nasıl kimseye muhtaç olmadan yönetebileceğimizi planladık. Ve bunun sonucunda, Futbol bölümünün Anonim Şirket olması gerektiğinde mutabık kaldık. Artık Bodrum Belediyesi Bodrumspor Futbol AŞ olarak tescillenmiştir. Diğer branşların hepsi Bodrumspor Derneği bünyesinde devam edecektir. Anonim Şirketlerde, belli bir bölüm hisse satışa çıkarılabiliyor. Bu şekilde sıkıntılar aşılarak, kulüp hak ettiği seviyede faaliyetlerini sürdürebiliyor. Bodrumspor, bu kadar zorluklara rağmen galibiyetler ve aldığı beraberliklerle gururumuzdur. Biz, takımımıza sahip çıkacağız. Yönetim kurulumuzun kararı ile arkadaşlarımız şirketleştiler ve şimdi hisselerinin satışı çıkması gündemde. Ben de bütün Bodrum’dan bu konuda destek istiyorum. Bu hisseleri yakında satışa sunacağız.  Bodrumspor’u seven, kendini Bodrumsporlu gören ve destek olmak isteyen bütün vatandaşlarımdan bütün hisseleri satın almalarını istiyorum. Tabi bu hisseler Bodrumspor’un karına da zararına da ortak olacağınız anlamına gelmiyor. Hisseniz var diye size herhangi bir borç rücu edilmeyecek. Ama Bodrumspor’a çok büyük bir destek vermiş olacaksınız. Bu hisseler, şirketin yüzde 51’i Bodrum Belediyesi’nde kalacak şekilde kamuoyuna arz edilecek.”

Bodrum Ev Emlak