DOLAR
32,5826
EURO
34,8020
ALTIN
2.413,05
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C

Bodrum’un Seçkin Tatil Beldesi Yalıkavak’ın En Güzel Otelleri

Bodrum’un Seçkin Tatil Beldesi Yalıkavak’ın En Güzel Otelleri
31.03.2020
624
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak, şehirde yaz aylarında en çok ziyaret alan noktalar arasında yer almaktadır. Türkiye’de bulunan en lüks yatlara ev sahipliği yapan marinası ile dikkat çeken belde, lüks restoranları, mağazaları, masmavi denizi ve eşsiz kumsalları ile hem yerli hem de yabancı turistlerin dikkatini çekmektedir. Yalıkavak, Bodrum’un en lüks bölgelerinden biridir. Bu nedenle merkezde ekonomik konaklama seçenekleri bulmak pek mümkün değildir. Ancak Yalıkavak çevresinde yer alan apartlar ve butik oteller daha ekonomik seçenekler sunmaktadır. Lüks otel olanaklarını değerlendirmek isteyenler içinse Yalıkavak merkezde her zevke uygun tesisler hizmet vermektedir. otelleri.net ile tatil planınızı birkaç ay önceden yaparak, siz de dilediğiniz tesiste, konforlu ve lüks bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yalıkavak’ın Aquapark Oteli Club Cactus Fleur Beach

Bodrum’un popüler tatil beldelerinden Yalıkavak’ta hizmet veren Club Cactus Fleur Beach, eşsiz bir koyda, lüks bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Yalıkavak merkeze 2 km, Bodrum şehir merkezine 20 km, Bodrum-Milas Havalimanı’na 50 km mesafede yer alan tesisin, 162 odası bulunmaktadır. Her şey dahil konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, ana restoran haricinde 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. Denize sıfır bir konumda yer alan tesisin Tilkicik Koyu’nda 60 metre uzunluğunda özel kum ve çakıl plajı bulunmaktadır.  Plaj olanaklarının yanı sıra eğlenceli seçeneklere sahip Cactus Fleur Beach bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu, 8 adet yetişkin su kaydırağı, çocuklar için mini aquapark ve 5 adet aquapark havuzu hizmet vermektedir. Su sporlarından masa tenisine kadar birbirinden farklı zevklere hitap edecek aktivite olanaklarına sahip olan tesiste, ruhen ve bedenen rahatlamak isteyen konuklar içinse SPA merkezi yer almaktadır. Yalıkavak’ın seçkin atmosferinde, kusursuz bir lüksü deneyimlemek isterseniz, http://fleurbeach.cactushotels.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Yalıkavak’ta Denize Sıfır Tatil Keyfi Sunan Golden Age Hotel Bodrum

Ege Denizi’nin nefes kesen maviliğini doyasıya yaşamak isteyenler için konum avantajı sağlayan Golden Age Hotel Bodrum, lüks olanaklarıyla da kusursuz bir tatil vadetmektedir. Yalıkavak merkeze 2 km ve Bodrum Milas Havalimanı’na 40 km mesafede yer alan tesisin, 341 odası bulunmaktadır. Her şey dahil konseptinde konuklarını sınırsız bir lezzet deneyimi ile ağırlayan tesisin, 2 adet a la carte restoranı bulunmaktadır. Denize sıfır konumu ile hem eğlenceli hem de keyifli bir yaz tatili geçirmenize olanak sunan Golden Age Hotel Bodrum’da hem kum plaj hem de platform bulunmaktadır. Plaj olanağının yanı sıra tesis bünyesinde 2 adet açık yüzme havuzu, 2 adet çocuk havuzu ve 1 adet kapalı havuz yer almaktadır. Yetişkin konukları için havuz olanaklarının yanı sıra çeşitli spor aktiviteleri sunan tesiste, çocuk misafirler içinse kids club hizmet vermektedir. SPA merkezi ise yıl boyu yorulan bedeninize ve ruhunuza keyifli bir mola olanağı tanımaktadır. Yalıkavak’ta tatillerin yanı sıra iş odaklı ziyaretlerde de tercih edebileceğiniz Golden Age Hotel Bodrum’da 3 adet tam donanımlı toplantı salonu bulunmaktadır. Ege’nin en popüler turizm beldelerinden Yalıkavak’ta her anını dolu dolu yaşayacağınız bir tatil için https://www.goldenagehotel.com/ ‘dan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ailenizle Birlikte Keyifli Bir Tatil İçin Family Belvedere Hotel

Tüm yaş gruplarına sunduğu birbirinden özel hizmetlerle dikkat çeken Family Belvedere Hotel, eğlenceli ve huzur dolu bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Bodrum Milas Havalimanı’na 50 km, Bodrum merkeze 16 km ve Yalıkavak merkezine 1 km mesafede yer alan tesisin, tüm ailenizle birlikte konforla konaklayabileceğiniz 139 odası bulunmaktadır. Her şey dahil hizmet seçeneği sunan tesiste, gün boyu açık büfe servis sunulmaktadır. Denize yalnızca 650 metre mesafede yer alan Family Belvedere Hotel’de Ege Denizi’nde gün boyu keyifli anlar yaşamak isteyen konuklar için özel plaj bulunmaktadır. Otel içerisinde vakit geçirmek isteyen misafirler içinse 2 adet açık havuz, 1 adet çocuk havuzu ve 1 adet kaydırak hizmet vermektedir. Yetişkin konukları kadar, çocuk misafirlerine de önem veren tesiste, her yaş grubuna özel aktivite olanakları sunulmaktadır. Ruhen ve bedenen dinlenmek isteyen tüm konuklar için seçkin hizmetler sunan Family Belvedere Hotel bünyesinde SPA merkezi yer almaktadır. Bodrum’un en güzel noktalarından Yalıkavak’ta tüm olanaklara sahip bir konaklama deneyimi için http://www.familybelvedere.com/ ‘dan iletişim kurabilirsiniz.

Romantik Bir Bodrum Tatili Yaşamak İsteyenlere Palmalife Bodrum Resort & Spa

Ailelere özel hizmetlerinin yanı sıra romantik bir tatil geçirmek isteyen konuklarına da unutulmaz bir tatil vadeden Palmalife Bodrum Resort & Spa, doğa ile iç içe konumu ve lüks seçenekleri ile dikkat çekmektedir. Bodrum ilçe merkezine 22 kilometre, Milas-Bodrum Havalimanı’na 51 kilometre mesafede yer alan tesisin, 40 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, ayrıca 1 adet a la carte restoran yer almaktadır. Denize sıfır konumda özel bir yaz tatili geçirmenize olanak sunan Palmalife Bodrum Resort & Spa’nın özel plajı ve iskelesi bulunmaktadır. Plaj hizmetlerinin yanı sıra tesiste 1 adet su kaydırağı, 1 adet açık havuz, 1 adet çocuk havuzu ve 1 adet kapalı havuz hizmet vermektedir. Bebekli ve çocuklu aileler için restoranda özel menülerden, eğlenceli aktivite olanaklarına kadar zengin seçenekler sunan tesiste, yetişkin konuklar için de onlarca aktivite seçeneği bulunmaktadır. Holistik vücut bakımı, detoks banyosu, toksik arındırma programı, bali lulur bakımı gibi özel deneyimler yaşayacağınız SPA merkezi ise kusursuz bir dinlenme deneyimi yaratmaktadır. Bodrum’da sakin ve huzur dolu bir tatil hayal ediyorsanız http://www.palmalifebodrum.com/ ‘tan planınızı yapabilirsiniz.