DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Büyükşehir Belediyesi Travel Turkey İzmir fuarında

Büyükşehir Belediyesi Travel Turkey İzmir fuarında
Bodrum Ev Emlak

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en önemli turizm fuarı “Travel Turkey İzmir” fuarında sektörün önde gelenlerini ağırlayacağı resepsiyon düzenliyor.

Türkiye’nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, 05 – 07 Aralık 2019 tarihlerinde kapılarını açıyor. 13. kez dünya turizmine kapılarını açacak fuarda en önemli rolü Muğla Büyükşehir Belediyesi üstlenecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, turizmin önemli temsilcilerini bir araya getirerek, “Travel Turkey Turizm Fuarı – 2020 Muğla Turizmi” konulu resepsiyon düzenleyecek. Bugün İzmir’de saat 20.30’da gerçekleşecek olan resepsiyona TÜRSAB Başkanı Firüz Bağlıkaya’nında katılım sağlaması beklenirken İzmir ve Muğla ilçe belediye başkanları, İl kültür ve turizm il müdürleri, ticaret ve deniz odaları başkanları ve sektör temsilcilerinin katılacağı öğrenildi.

Resepsiyonda turizmin dünü, bugünü ve gelecekteki potansiyel durumu değerlendirilecek.