DOLAR
32,3168
EURO
35,0223
ALTIN
2.308,02
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Çam Ağacına Asılı Halde Bulundu!

Çam Ağacına Asılı Halde Bulundu!
Aktur tatil sitesi

Çam Ağacına Asılı Halde Bulundu!

Bodrum’da 74 yaşındaki Süleyman Sezer, bahçesindeki ağaçta asılı halde bulundu. 

Edinilen bilgiye göre Ortakent-Yahşi Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde ikamet eden evli ve 2 çocuk babası 74 yaşındaki emekli makine mühendisi Süleyman Sezer, evinin bahçesindeki çam ağacında asılı halde bulundu.

Eşi tarafından asılı halde bulunan Sezer için sağlık ekiplerinden yardım istendi. Olay mahalline gelen sağlık ekipleri yaşlı adamın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Acıbadem Hastanesi morguna kaldırılan cenaze polis ve savcı incelemesinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’ndan emekli makine mühendisi olan Süleyman Sezer’in uzun bir süre alkol problemi yaşadığı fakat bir süre önce alkol ve sigarayı bıraktığı öğrenildi.

Sezer’in 2 oğlundan birinin Antalya’da, diğer oğlunun ise Bodrum’da yaşadığı bildirildi.

polat-galle