DOLAR
32,4949
EURO
34,7757
ALTIN
2.490,21
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
20°C
Muğla
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

CHP Başkan Adayı Tuna Işın Sözcü’de Gündem

CHP Başkan Adayı Tuna Işın Sözcü’de Gündem

Bodum CHP İlçe Başkan Adayı Tuna Işın’ın açıklamaları Ulusal Medyada yer aldı. Sözcü Gazetesindeki haber ;

‘Bodrum mutlu olsun huzurlu olsun istiyoruz’

Muğla’da CHP Bodrum İlçe Kongesi 22 Aralık Pazar Günü yapılacak. İlçe başkanlığı için 2 adaydan biri olan Tuna Işın, dün adaylığını resmen açıkladı.

Parti binası önünde yapılan açıklamaya çok sayıda partili katıldı. “Yine coşku dolu, yine sevgi dolu, yine umut dolu bir yürüyüşteyiz” diyerek açıklamasına başlayan Işın, “Eşitlik istiyoruz, adalet istiyoruz, kayırmacılık olmasın istiyoruz. Partimizde herkes kendini bulsun, ifade etsin, herkesin sesi olalım istiyoruz. Bodrum mutlu olsun, huzurlu olsun istiyoruz.

Gençlik kollarından bugüne kadar, partimizin her kademesinde çalıştım. Bayrak da astım, kapı kapı broşür de dağıttım. Ben, dün partimizin başarısı için nasıl mücadele ettiysem. Bugün de, bu onurlu görevi devam ettirmek için buradayım” dedi.

PARTİMİZİN ANA DAMARI DEVRİMCİLİK

Açıklamasına Nazım Hikmet’in Hürriyet Kavgası adlı şiirini okuyarak devam eden Tuna Işın, sözlerini şöyle noktaladı: “Partimizin ana damarı devrimciliktir. Atatürk devrimciliğidir ve biz bundan asla ödün vermeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu gururla ifade ediyor ve hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.”

CHP Başkan Adayı Tuna Işın Sözcü'de Gündem