DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

CHP’de Deniz Koca da Aday…

CHP’de Deniz Koca da Aday…
Bodrum Ev Emlak

CHP'de Deniz Koca da Aday...

CHP’li Deniz Koca, partisinin Aralık ayında yapılacak Bodrum İlçe Başkanlığı seçiminde aday olduğunu düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. 

CHP’de İlçe Başkanlığı seçim heyecanı başladı. Daha önce Tuna Işın’ın adaylığını açıkladığı yarışta, Deniz Koca da ilçe binasında geniş bir katılımla düzenlediği basın açıklamasında aday olduğunu ilan etti.

1971 yılında Bodrum’da doğduğunu ve esnaflık yaptığını dile getiren Deniz Koca, şunları dile getirdi:

“Bodrum’da yaşamayı seçmiş, yaşadığı yerden almaya değil, tercih ettiği yeri evi yurdu sayıp değer katmaya gelmiş sosyal anlayış içinde sol ve sosyal demokrasiye, eğitime, insana, doğaya, sevgiye inanmış Bodrum’daki 50 yıllık yaşamları ile bu ifade ettiklerimiz hayata geçirmiş bir anne babanın Bodrum’da doğan ilk çocuğuyum. Teknik lise mezunu, elektrik malzemeleri satışı ile iştigal etmekteyim. Esnafım, evli ve 2 evlat babasıyım. Aileden aldığım bu değerler, gördüğüm terbiye ve anlayış ile geldiğim noktada büyük ailem CHP’nin ortaya koyduğu değerleri ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 6 oklu bayrağımızın ilkeleri ile çalışacak, örgüte dayalı siyasal yaşam anlayışı ile bayrağı gelecek nesillere taşıyacağız.”

Konuşmasının devamında siyasi geçmişinden detaylı olarak bahseden Koca, konuşmasını şöyle noktaladı:

“Kendime ve örgütüme, göreve talip olup seçilecek Bodrum İlçe Örgütü delegelerine kendi özgür iradelerini sandığa yansıtacaklarına inancım tamdır. Bodrum İlçe Örgütü ve üyeleri, şahsıma ve yönetimime görev verirse tüm tecrübelerimi hayata geçirmek, CHP İlçe Örgütü’nü il ve genel siyasette hak ettiği yerini almasını sağlamak için Bodrum İlçe Başkanlığı görevini talep ediyorum.”

Aktur tatil sitesi