DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
21°C

Denizli Yerel Haber Sitesi

Denizli Yerel Haber Sitesi
26.11.2019
910
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Denizli Yerel Haber Sitesi

Denizli Yerel Haber Sitesi

Haberler, insan hayatındaki en önemli şeylerden biridir. Dünyanın bir ucundan haber alınabileceği gibi il il yerel haber kanallarından da sadece o il durumuna ait haberler de alınır. Denizli için de yerel haber sitesi bulunur ve sadece Denizli haber içerikleri oluşturulur. Bu haber sitesinde defnedilen cenazeler şeklindebaşlayarak pek çok habere rastlanır.

Yerel Haber Sitesi Nedir?

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile internet hayatımızın her evresinde bulunur. İnternetin neredeyse erişemediği yerin olmadığı düşünüldüğünde tek bir il için yapılan haber siteleri de o il için çok fazla haber verir. Elektrik kesintisi, vefat edenler gibi insanın hayatında pek çok şeyi etkileyebilecek haberlere sıklıkla yer verildiği gibi Denizli’de gezilecek yerler kapsamında da turistik bilgilere yer verilir.

İnternet ve Haber

İnternetin bu denli yaygınlaşması ile evlere bilgisayarlar girdi ardından akıllı telefonlara yer verildi. Anlık bilgi akışlarının geçtiği yerel haber sitesinde Denizli kaza haberleri de çoktur. girmesiyle de artık anlık bilgi akışı durdurulamaz oldu. İnternet ile geleneksel gazetecilikte bir yerde değişmiştir. İnsanlar, haber almak isterler bazen bu haberleri televizyondan bazen de sitelerden alırlar. Denizli hava durumu da öğrenilebilecek bilgiler arasında yer alır.

Kağıda basılan haberin yerini internet haber siteleri almıştır. Hiç istenmeyen deprem olayı da Denizli deprem başlığı altında gazete okuyanlara iletilmiştir. Denizli otobüs saatleri de Denizli’ye seyahat etmek isteyenler için bilgi olarak verilir.

Haber Kategorileri

İnternet ortamında yapılan haber sitelerinde pek çok kategori vardır.

Bunlardan birkaçı aşağıdaki gibidir:

  • Güncel Haberler
  • Kültür Sanat Haberleri
  • Siyaset Haberleri
  • Sağlık Haberleri

 

Son dakika Denizli haberleri de ilgi çektiği gibi site üzerinden ayrıca Denizli spor haberleri de bulunur.

velux