DOLAR
32,3376
EURO
35,1923
ALTIN
2.246,34
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
17°C
Muğla
17°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
14°C
Çarşamba Açık
14°C
Perşembe Açık
14°C
Cuma Az Bulutlu
13°C

Emniyet Müdürü Dilberoğlu, motosikletle trafik denetimi yaptı

Emniyet Müdürü Dilberoğlu, motosikletle trafik denetimi yaptı
A+
A-
polat-galle

MUĞLA (AA) – Muğla Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, bindiği motosikletle uygulama noktalarını denetledi, trafik akışını takip etti. 

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle 18 trafik timine, motosikletleri teslim edildi.

Motosiklet kullanım eğitimini tamamlayan 25 personele de sertifikaları verildi.

Dilberoğlu, trafikte motosiklet kullanan personeli kurallara uymaları konusunda uyardı.

Motosiklet ve diğer araç sürücülerine uyarılarda bulunan Dilberoğlu, şunları kaydetti:

“Motosiklet kullanan personel ve vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken en önemli konu kask takmaya özen göstermeleridir. Yaşanabilecek bir olumsuzlukta kask takmadan motosiklete binmek ölüme davetiye çıkarmak demektir. Bu kadar çok motosikletin kullanıldığı bir ilde motosikletli trafik ekiplerimizin çok büyük sorumlulukları var. Hem motosikletlerde kurallara uymayanları uyarmalısınız, hem de o arkadaşlarımızı eğitmelisiniz. Buradaki ölümlü trafik kazalarının yüzde 25’i motosiklet kullanıcılarının karışmış olduğu kazalar.”

Konuşmaların ardından Dilberoğlu, Bölge Trafik ve Denetle Şube Müdürü Raşit Tosun ile bindiği motosikletle Bodrum kara yolu güzergahında uygulama noktalarını denetledi, trafik akışını takip etti.

Bodrum Ev Emlak