DOLAR
32,4949
EURO
34,7757
ALTIN
2.490,21
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
20°C
Muğla
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Erkin, Gönülleri Fethetti…

Erkin, Gönülleri Fethetti…

Bodrum’da yaşamını sürdüren epilepsi hastası Erkin Acar, “Teknem” isimli kitabını imzaladı. Acar, imza gününde kitap satışından elde edilen geliri, geçmişte eğitim gördüğü engelli okuluna bağışladı.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Birimi’nde çalışan 29 yaşındaki Erkin Acar’ın “Teknem” adlı yaklaşık 100 şiirinden oluşan kitabı için “Engelsiz Aşk Tiyatrosu” adlı bir etkinlik düzenlendi. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Konacık Mahallesi’ndeki Slow Art Galeri’de gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda kişi katıldı.

Yöresel yemek ikramlarının yapıldığı etkinlikte Erkin Acar ile birlikte Sönmez Taner, Ayşim Damladol ve Serdar Karlıova “Teknem” isimli kitaptan şiirler okudu. Şiir kitabını okurları için imzalayan Erkin Acar, elde edilen 1000 TL geliri, “Kardeşlerime destek vermek istiyorum” diyerek, eskiden öğrencisi olduğu Yahşi Engelliler ve Rehabilitasyon Okulu’na bağışladı. Erkin’in bu anlamlı hareketi büyük alkış aldı.

Erkin Acar, etkinlik sonunda kendisi gibi engelli kız arkadaşına çiçek takdim etti, onunla Çökertme oynadı. Katılımcılar ise duygu dolu anlar yaşadı.

Çok büyük mutluluk yaşadığını dile getiren Erkin Acar, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Ben bir zamanlar Yahşi Engelliler Okulu’nda öğrenciydim. Orada, bir geçmişim vardı, dostlarım vardı. Tekerlekli sandalyede olanlar, konuşamayanlar… Çeşitli engelleri olan çok dostlarım oldu. Onun için toplanan parayı oraya bağışlamak istedim.”

Kitabını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde imzalayan Erkin Acar, “Aşka engel yoktur. Aşkın açamayacağı kapı yoktur” diye konuştu.

Erkin Acar kimdir?

9 Haziran 1991’de Bodrum’da doğdu. İlköğretimini Gündoğan’da Nafiz Ilıcak İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Daha sonra, Yahşi Engelliler ve Rehabilitasyon Okulu’nda 6-7 yıl süreyle eğitim gördü. Aynı dönemde, haftada bir gün, başka bir kurumda bireysel eğitim aldı. Daha sonra ilçede faaliyet gösteren bazı mağazalarda çalıştı.  2017 yılından beri de Bodrum Belediyesi’nin Temizlik Birimi’nde çalışıyor. Şiir yazmak, Erkin için büyük bir tutku. İlk şiirlerini ilköğretim yıllarında yazmaya başlayan Erkin Acar, Gündoğan’da ailesiyle birlikte yaşamını sürdürüyor ve şiir yazmaya devam ediyor.

Bodrum Ev Emlak