DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

“Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları”nın üçüncüsü Muğla’da yapıldı

“Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları”nın üçüncüsü Muğla’da yapıldı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Kültür Sanat Muhabirleri Derneğince düzenlenen “Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları” etkinliğinin üçüncüsü Muğla’nın Ortaca ilçesinde gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle hayata geçirilen buluşmanın üçüncüsü, Dijital Medyacılar Derneği ve Ortaca Belediyesinin ev sahipliğinde Dalyan Mahallesi’nde bir otelde yapılan programla başladı.

Telif Hakları Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sanem Arıkan, yaptığı konuşmada, Bakanlık olarak turizmcinin ve yatırımcının her zaman yanında olduklarını söyledi.

Turizmde destinasyonların birer birer öne çıkmasının önemli olduğunu vurgulayan Arıkan, Dalyan’ın da öne çıkması için herkese görev düştüğünü dile getirdi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ise Muğla’nın tarihi, doğası ve turizmiyle öne çıktığını ifade etti.

Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir de Muğla’nın en önemli turizm bölgelerinden birisi olduğunu kaydetti.

Gökdemir, Anadolu’nun çeşitli illerinden gelen gazetecilerin, Dalyan’ın keşfedilmeyi bekleyen tarihi ve kültürel değerlerin yanı sıra doğal güzelliklerini Anadolu insanına aktaracağını belirtti.

Buluşma kapsamında gezilere katılacaklarını anlatan Gökdemir, Kültür ve Turizm Bakanlığının önemle üzerinde durduğu iç turizmin hareketlenmesine katkı sağlamak istediklerin dile getirdi.

Aktur tatil sitesi