DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

“Flash Pass Ayrıcalığıyla Uçmanın Keyfini Çıkarın!”

“Flash Pass Ayrıcalığıyla Uçmanın Keyfini Çıkarın!”
26.10.2019
1.356
A+
A-
polat-galle

"Flash Pass Ayrıcalığıyla Uçmanın Keyfini Çıkarın!"

Flash Pass Ayrıcalığıyla Uçmanın Keyfini Çıkarın!

Türkiye’nin dijital havayolu olan Pegasus, müşteri memnuniyetini ve güvenliğini ön planda tutarak hizmet vermeye devam ediyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ile operasyon süreçlerini dijitalleştiren Pegasus, misafirlerinin seyahat deneyimlerini kolaylaştıran çalışmalar sunuyor.

Uçuşlarının büyük bir kısmını Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı üzerinden gerçekleştiren Pegasus, operasyonel süreçlerini dijitalleştirmede önemli bir entegrasyona imza attı. 2017 yılına damgasını vuran BlockChain altyapısı üzerinden hizmet veren bu entegrasyon çalışmasıyla, Pegasus’un Uçuş Kontrol Sistemi üzerinden tanımlanan uçuşlar ve tüm güncellemeler, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Operasyon Kontrol Merkezi (OCC) departmanı çalışanlarının ekranına düşüyor. Aynı şekilde BlockChain altyapısı üzerinden Sabiha Gökçen Havalimanı sistemlerinden oluşturulan uçuşa ait; körük, kapı, bagaj bandı kullanımı gibi bilgiler de anlık olarak Pegasus sistemine aktarılıyor.

"Flash Pass Ayrıcalığıyla Uçmanın Keyfini Çıkarın!"

Pegasus Misafirlerine Özel Uçuş Öncesi Hızlı Geçiş: Flash Pass

Pegasus misafirlerine özel, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yurtiçine ya da yurtdışına yapılacak seyahatler; Flash Pass ile daha kolay, daha hızlı ve daha konforlu! İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçuş yapacak olan misafirlere, pasaport ve güvenlik noktalarında zaman kazandıran Flash Pass, seyahate güzel bir başlangıç yapmak isteyenler için harika bir fırsat! Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılacak iç ve dış hat uçuşlarda hızlı geçiş ayrıcalığı, sadece Pegasus misafirlerine özeldir. Flash Pass hizmeti, misafirlerin; X-ray geçişlerinden, pasaport ve güvenlik kontrollerinden vakit kaybetmeden geçmelerini sağlar. Ve ayrıca Pegasus misafirleri, bu hizmetten %20 indirimli olarak faydalanır!

Flash Pass Nasıl Kullanılır?

Flash Pass hizmetinden faydalanabilmek için uçuş yapacak olan kişinin, hizmeti satın aldıktan sonra cep telefonuna kısa mesajla gelen kodu, hizmet noktasındaki görevliye göstermesi yeterlidir. Kısa mesajla gönderilen bu kodun kullanım süresi gönderildiği günden itibaren 1 yıl geçerlidir. Kullanıldığı anda geçerliliğini yitirir.

– Pegasus misafirleri, SMS yoluyla cep telefonuna gelen Flash Pass koduyla; terminal giden yolcu katı, orta giriş kapısını geçtikten sonra solda bulunan Flash Pass hizmet noktasından geçebilirler.

– Flash Pass hizmetini, iç hatlar seyahati için satın alan kullanıcılar; terminal orta giriş kapısından giriş yapıp, solunda yer alan Flash Pass hizmet noktasından, ardından iç hatlar giden yolcu 2. güvenlik taramasında G kontuarının karşısında bulunan asma katta Flash Pass hizmet noktasından geçiş yapabilirler.

– Flash Pass hizmetini dış hatlar seyahati için satın alan kullanıcılar ise; terminal orta giriş kapısından giriş yaparak, solda yer alan Flash Pass hizmet noktasından, ardından dış hatlar giden yolcu pasaport kontrol noktasının sağında bulunan Flash Pass hizmet noktasından geçiş yapabilirler.

– İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Türkiye’ye giriş yapan misafirler; uçaktan inip terminale giriş yaptıktan sonra, pasaport kontrol noktasının solunda yer alan Flash Pass hizmet noktasından yararlanabilirler. Bunun yanısıra misafirler yolcu hizmeti satın aldıkları günden itibaren 90 gün içinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nı kullanarak Türkiye’ye dönüş yaparlarsa, terminalin gelen yolcu girişinde solda bulunan Flash Pass Pasaport kontrol noktasından da hızlı geçiş yapabilirler. Pegasus’un seyahat öncesinde misafirlerine hız kazandıran Flash Pass hizmet kodlarını buradan satın alabilirsiniz.

Flash Pass ile Hızlı Geçiş Yapılabilen Noktalar

Flash Pass hizmetini kullanan misafirlerin, hızlı geçiş yapabildikleri noktalar şunlardır;

– Terminal ana girişi, iç ve dış hatlar gidiş yolcu katı orta giriş kapısı (Flash Pass tabelasının asılı olduğu giriş noktası),
– İç hatlar ikinci güvenlik kontrol noktası (İç hatlar gidiş katı G kontuarının karşısında bulunan asma katta Flash Pass tabelasının bulunduğu nokta),
– Dış hatlar gidiş katı pasaport kontrol noktası (33 numaralı pasaport bankosu, dış hatlar gidiş katı pasaport kontrol noktası),
– Dış hatlar geliş katı pasaport kontrol noktası (18 numaralı pasaport bankosu, dış hatlar geliş katı pasaport kontrol noktası
).