DOLAR
32,3016
EURO
35,1540
ALTIN
2.243,26
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
17°C
Muğla
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
14°C
Çarşamba Açık
14°C
Perşembe Açık
14°C
Cuma Az Bulutlu
14°C

Galip Gür ve Meral Gür’den Sevinçli Haber

Galip Gür ve Meral Gür’den Sevinçli Haber
Bodrum Ev Emlak

Bodrumlu turizmci ve Dünyanin En Güzel Koyları Birliği’nin genel sekreteri Galip Gür ve eşi Meral Gür coronavirüsü hastalığını atlatıp bugün taburcu edildiler.

GALİP GÜR VE MERAL GÜR’DEN SEVİNÇLİ HABER, EVLERİNE DÖNDÜLER

ANTERHABER – Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve geçtiğimiz hafta yüksek ateş nedeniyle gittikleri hastanede testleri pozitif çıkan 58 yaşındaki Galip Gür ile 50 yaşındaki eşi Meral Gür bugün taburcu edilerek evlerine döndüler. Bodrum’daki Seçkin Konaklar Oteli yöneticisi ve Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’nin genel sekreteri olan Gür yaptığı açıklamada;

“Yeryüzü cennetim Bodrum’daki ve dünyanın her yerindeki değerli dostlarım, arkadaşlarım. Şüphe üzerine gerçekleştirdiğimiz test sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle, dünyanın ve ülkemizin bir numaralı sorunu olan Corona Virüsünün, bizim de sorunumuz olduğunu öğrenmemizin ardından eşimle birlikte kendimizi, özel hastanenin doktorlarından Dr. Zeynep Bayındır ve ekibine emanet ederek, tedavimize başladık.

Ve şükürler olsun ki, değerli doktorumuzun başarılı tedavisi sayesinde, sağlığımıza yeniden kavuştuk.Sizlerle birlikte, geçmişte yaşadığımız o birbirinden güzel günlerin ve anılarımızın hayaliyle geçirdiğimiz bu zorlu sürecin sonunda, kaldığımız yerden tekrar devam edebileceğimiz için, çok mutluyum. Tedavimiz süresince, ülkemizin ve dünyanın her yerinden bizim için dua eden, iyi dileklerini ileten siz değerli dostlarıma, tek tek teşekkür ediyorum. Sizler de kendinize çok dikkat edin lütfen. Karşımızdaki tehlikenin, acıması yok çünkü. Sevgi ve saygılarımla..” dedi.

polat-galle