DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Hastanede Otopark Çilesi!..

Hastanede Otopark Çilesi!..
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Her yıl kış nüfusunun yaklaşık 15 ile 20 bin kişi arasında arttığı ifade edilen Bodrum’da, yarım kalan Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili somut bir gelişme yaşanmazken ne mevcut hastane, ne de hastanenin otoparkı ihtiyacı karşılıyor. 

Sabah saatlerinden itibaren gün boyu hastanede yoğunluk oluşturan vatandaşlar, araçlarını bulabildikleri bir boşluğa park etmeye çalışıyor. Kimi sürücüle de mecburen park halindeki diğer araçların çıkışını engelleyecek biçimde park etmek zorunda kalıyor. Özellikle sabah saatlerinde hastane çevresinde bir trafik keşmekeşi yaşanıyor. Kimileri de park yeri bulmak için dakikalarca dolanıyor.

Hastane bahçesindeki otoparkın erken saatlerde dolması nedeniyle vatandaşların en çok araç park ettikleri noktalardan biri ise Göktepe mevkisine çıkan toprak yol. Yağan yağmurlarla derin çukurların olduğu, zaman zaman kayaların ortaya çıktığı toprak yolun çok kötü durumda olması, vatandaşın tepkisine neden oluyor. Park yeri bulamadıkları için mecburen o yola park etmek zorunda olduklarını dile getiren vatandaşlar, yolun en azından bir kısmının düzeltilmesini istiyor.

10 dakika boyunca toprak yolda aracını park etmeye çalışan Metin Kaygusuz adlı vatandaş “Gördüğünüz gibi. Yol, yol değil. Bırak araç girmesini insan yaya yürümeye korkacak” dedi.

ARABANIN ALTI VURUYOR

Aracını park edebilmek için Göktepe mevkisine kadar giden Mehmet Damar, “Yer yok. Bu insanlar nereye gitsin. En son burayı buldum. Belediye bir gelse, burayı düzeltse böyle kötü olmaz. Halk geliyor ama giderken arabanın altını vurup gidiyor. Yollar da kötü” diye konuştu.

Aktur tatil sitesi