DOLAR
32,3425
EURO
35,1086
ALTIN
2.309,83
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Her zaman aldığınız ürünü daha ucuz fiyatlara almak istemez misiniz? O zaman haberimizi okuyun.

Her zaman aldığınız ürünü daha ucuz fiyatlara almak istemez misiniz? O zaman haberimizi okuyun.
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Teknolojide yaşanan gelişmelerin ardından internet artık hayatımızın her alanında önemli bir yer kaplamaya başladı. Günümüzde en ufak bir şey ile ilgili bilgi edinmek istediğimizde ilk başvuru kaynağımız internet haline geldi.

Hal böyle olunca internette de insanların daha sık ziyaret etmeleri amacıyla her türlü ihtiyaç için platformlar kurulmaya başlandı. Bu platformlar sayesinde ulaşım, gıda, tekstil gibi günlük her türlü ihtiyacı internet üzerinden halletmek mümkün hale geldi.

İnternetin bir diğer faydası da her gün alışveriş yaptığımız marketlerin kampanyalarını takip etmek. Bunun için Türkçe Broşürler sitesini kullanabiliriz.

Türkçe Broşürler sitesinde sitenin adından da anlaşılacağı üzere; broşür ve yayınlanmaktadır. Burada yayını yapılan broşür ve kataloglar hepimizin her gün alışveriş yaptığı büyük zincir marketlere ait kataloglardır.

Sitenin kullanıcılarına sunduğu en büyük kolaylık ise broşürleri farklı şekilde sınıflandırarak incelemeye sunmasıdır. Sitede yer alan broşürler toplamda 5 farklı kategori şeklinde incelemeye sunulmuştur.

Şimdi sitenin kullanıcı deneyimini kolaylaştıran bu kategorilerin bazılarından kısaca bahsedelim.

En popüler kataloglar

Siteye ilk giriş yaptığınızda karşınıza çıkan ilk menü, “En Popüler Kataloglar” menüsü olacaktır. En Popüler Kataloglar menüsünde adından da anlaşılacağı üzere; sitede yayınlanan bütün broşürlerin siteyi ziyaret eden kullanıcılar tarafından en çok tercih edilenleri kullanıcılara gösterilmektedir.

Burada yer alan broşürlerden birine tıkladığınızda karşınıza aynı markanın bütün broşürleri çıkacaktır. Bu broşürlerin bazıları renkli, bazıları ise siyah-beyaz olarak karşımıza çıkacaktır.

Renkli olan broşürler halihazırda devam eden kampanyaları gösterirken, siyah-beyaz olan broşürler ise sona ermiş olan kampanyaları göstermektedir.

Ayrıca En Popüler Kataloglar menüsünde sırayla gösterilen bütün broşürlerin altında broşürün geçerlilik tarihi de gösterilmektedir. Bu sayede, kullanıcının ilgili broşüre  dair daha detaylı bilgi alması sağlanmaktadır.

Kategorilerine göre satıcılar

Türkçe Broşürler sitesinin kullanıcılarına sunduğu bir diğer menü de “Kategorilerine Göre Satıcılar” menüsüdür.

Bu menüde sitede yer alan broşürlerin ait oldukları markaların içerisinde bulundukları sektöre dair sınıflandırma yapılmış ve broşürler ilgili sektörlere göre ayrılmıştır.

Sınıflandırma içerisinde yer alan sektörler şunlardır:

  • Hipermarket ve süpermarketler
  • Eczaneler ve parfümeriler
  • Elektronik ürünler ve beyaz eşyalar
  • Hobi, kendin yap & ev eşyaları
  • Mobilya
  • Ayakkabı
  • Spor
  • Çocuk
  • Giyim
  • Diğer

9 farklı sektörün yanı sıra bir de hiç birine dahil olmayan diğer sektörü de kategorilerine göre satıcılar menüsüne eklenmiştir.

Burada yukarıda yer alan sınıflara dahil olan bir ürünü arıyorsanız bu ürünü ilgili yerden bulma sağlanmaktadır.

Görüldüğü gibi; kullanıcı deneyimi açısından oldukça  ciddi bir kolaylık sunan Türkçe Broşürler sitesi üzerinden evinizin ekonomisine ciddi bir katkı sağlamanız mümkündür.

Burada yayınlanan broşürleri takip ederek, sitelerin kampanyalarını görebilir ve bu kampanyalar sayesinde her zaman satın aldığınız ürünleri çok daha ucuza satın alabilirsiniz.

Türkçe Broşürler ile evinizin ekonomisine interneti kullanarak katkıda bulunun.

 

Aktur tatil sitesi