DOLAR
32,3653
EURO
34,9637
ALTIN
2.325,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Hukuk Otomasyonu Ne İşe Yarar?

Hukuk Otomasyonu Ne İşe Yarar?
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Hukuk Otomasyonu Ne İşe Yarar?

Bilindiği üzere otomasyon programlarının tamamının öncelikli görevi veri depolamaktır. Bu görevlerinin peşisıra yerine getirmesi beklenen ikincil görevinin ise bu depolanmış veriyi ihtiyaç duyulması halinde istenilen istatistiksel biçimlere uygun olarak listelemek ve döküm olarak verebilmektir. Otomasyon programlarının üçüncül amacını depolanmış ve listelenmiş verilerin yetkili ve ilgili kullanıcıların kullanımına sunabilecek bir ağa sahip olması ve bu ağ üzerinden tanımlanmış kişilere bu verileri ulaştırabilmektir.

Hukuk otomasyon programları için de yukarıda yaptığımız üç aşamalı tanımı yapabiliriz. Firmamız tarafından üretilen ve halen daha hukukçular için hizmet sunan smart law isimli otomasyon programı da genel otomasyon programlarının formatına uygun, hukuk literatürüne göre tasarlanmış bir programdır.

Smart Law Programı Nasıl Kuruldu?

Hukuk otomasyon programları arasında en seçkin ve en gelişmiş özelliklere sahip olarak tasarlanmış, UYAP gibi geniş kapsamlı ve adli sistemin dijital ayağı ile organize ve senkronize olabilen smart law isimli hukuk bürosu otomasyon programı avukatlık bürolarında yüksek bir performans ile kullanılabilecek profesyonel bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkmıştır.

Hukuk Büro Otomasyon Programının Amacı Nedir ve Ne İşe Yaramaktadır?

Amacı yukarıda da belirttiğimiz gibi hukuk otomasyon programlarından beklenen hizmetleri yerine getirerek hukuk bürolarında çalışan avukat ve diğer personelin çalışmalarını kolaylaştırmak ve büro avukatları tarafından yerine getirilmesi gereken avukatlık mesleği ile ilgili işlerin takibini ve programını yapmak ve gerçekleşen işlerin kontrolünü gerçekleştirmektir.

Smart Law otomasyon programı bahsettiğimiz tanım çerçevesinde işleri gerçekleştirmek üzere avukatlık hukuk bürolarında çalışan avukatlara gerekli verileri aktarmak, hazırlamak ve listeleyerek programlı bir şekilde vermek amacıyla tasarlanmış ve yazılmış bir programdır.

Belirtilen amaçları ve görevleri çok iyi bir şekilde yerine getiren bu program sayesinde avukatlar hukuk bürolarındaki işlerini kısa sürelerde yapabilmekte ve davalara ait bilgileri en ideal şekilde depolayarak gerekli zamanlarda bu verileri kullanarak davalarını takip edebilmektedirler.

İyi bir bilgi havuzu haline gelen bu program sayesinde hukuk bürosu işlemlerinde gerekli olan birçok bilgi de hesaplanabilmektedir. Avukatlık ücretlerinin ve diğer tazminat davalarında talep edilecek tazminatların hesaplanması gibi önemli fonksiyonları bulunan program aynı zamanda iyi bir muhasebeci olarak görev yapabilmektedir.

velux