DOLAR
32,3237
EURO
35,1864
ALTIN
2.246,18
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
17°C
Muğla
17°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
14°C
Çarşamba Açık
14°C
Perşembe Açık
14°C
Cuma Az Bulutlu
13°C

Künye & İletişim

Künye & İletişim

Twitter Takipci 10 Bin 300 – Facebook Takipci 42 Bin – Istagram 1.800 – Youtube 2.170 

Medya Gündoğ 

Özden Gündoğ

Adres : Atatürk Bulvarı No : 106/ A  Konacık /Bodrum / Muğla

Vergi Dairesi : Bodrum Vergi No : 5470272326

İmtiyaz Sahibi ve Yayın Sorumlusu

Mustafa Gündoğ

Yönetim Adresi:

5905 Sokak No:3 F2 / Konacık / Bodrum / Muğla

Telefon:

+90 252 319 0109 +90 532 480 95 16

WhatsApp Haber İhbar Hattı:

+90 532 480 95 16

E-posta:

mg@bodrumhaber.com

YER SAĞLAYICI

Hayal Host İnternet ve Bilişim Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

BASIN BÜLTENLERİ / Press Bulettin

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi ile bize bildirebilirsiniz.
(info@bodrumhaber.com)

Bodrumhaber.com adlı internet haber sitesi 5187 Sayılı  Basın Kanuna tabidir.

Yayın İlkeleri 

Bodrumhaber.com Basın Ahlak ilkelerine uymaya söz vermiştir ve bütün hakları saklıdır. 5846 sayılı FİKİR ve Sanat Eserleri Yasası’na uygun olarak yayınlanmaktadır. Haber portalımızda yayınlanan haberler ve makaleler, kaynak gösterilmek ve link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir. Sitemiz üzerinde yayınlanan yazılarda yazarlar sorumludur. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Bodrumhaber.com, sayfalarda yer alan harici linklerin sorumluluğunu asla almaz. Bu sitede yazılan yazı ve yorumlardan yazarları/editörleri sorumludur.

Yasal Bildirimler İçin

Bodrumhaber.com adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı kendinde benimsemiştir. Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz ‘uyar ve kaldır’ prensibini benimsemiştir. Her hangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve TELİF konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri meslek birlikleri, info@bodrumhaber.com mail adresinden veya mg@bodrumhaber.com üzerinden bizler ile iletişim kurabilirler. Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz ilgili birimler tarafından incelenecek, ve ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.

Privacy Policy

We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). We will only use your information within the www.bodrumhaber.com. We will not give to uses your informations third parties. When you interact with the www.bodrumhaber.com we sometimes receive personal information about you. Fore xample, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.bodrumhaber.com and its services.