DOLAR
32,3577
EURO
34,9584
ALTIN
2.325,14
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Karahan ; “Seçilenler CHP’nin delegesidir”

Karahan ; “Seçilenler CHP’nin delegesidir”
Aktur tatil sitesi

Karahan ; "Seçilenler CHP'nin delegesidir"

CHP Bodrum İlçe Kongre öncesi gerçekleşen delege seçimleri geçtiğimiz 9 Kasım’da başlandı. Bodrum’da 56 mahallede gerçekleşecek delege seçimlerinde şu ana kadar 9 mahallede başkan adaylarının listeleri yarıştı. Önümüzdeki günlerde belirlenen takvim sürecinde ise Bodrum’da kalan 47 mahallede yine delege seçimleri devam edecek.

Gümüşlük, Koyunbaba, Yahşi, Müskebi, Gürece, Yaka, Dereköy, Bitez ve Peksimet mahallelerinde delegelik için üyeler sandığa gitti.

CHP Bodrum İlçe Kongresi’ne 3 aday ile gidecek, Deniz Koca, Tuna Işın ve Halil Karahan arasında geçecek başkanlık yarışında, delegelerin oyları belirleyici olacak.

Kongre sürecinin yaklaştığı günlerde Bodrum’da delege polemiği yaşanırken, Bodrum CHP İlçe Başkanı Halil Karahan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında kimsenin delegesi yoktur. Seçilenler CHP’nin delegesidir diyerek demokrasi çağrısı yaptı. Karahan “Delege seçim sürecinde delege adayı olan seçilen, seçilemeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Delege seçimlerimiz demokrasinin bütün kurallarının işlediği parti içi demokrasinin işlediği bir süreç, geçtiğimiz hafta 76 tane delegemizi belirledik. Seçilmiş olan delegeler hiç kimsenin delegesi değildir. Halil Karahan’ın da delegesi yoktur, Tuna Işın’ın da delegesi yoktur, Deniz Koca’nın delegesi yoktur. Seçilen delegeler CHP’nin delegeleridir. CHP üzerinden sipariş yazı yazarak rant elde etmeye çalışanlar boşu boşuna CHP’yi yaralamaya, parçalamaya çalışmasınlar. CHP üyelerinin bir tek hedefi vardır, o da iktidardır” diye konuştu.

Aralık ayında yapılacak olan İlçe kongresinin tarihi henüz belirlenmezken, delege seçimlerine 14 ve 16 Kasım günleri devam edilecek.

Aktur tatil sitesi