DOLAR
32,3667
EURO
34,9837
ALTIN
2.325,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Kendi tarzını yarat!

Levi’s®, kişiselleştirme servisi ile denimleri yaza hazırlıyor…

Kendi tarzını yarat!
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Levi’s®, içindeki modacıyı keşfetmek, jeanini kendi stiline ve tarzına göre kişiselleştirmek isteyenler için Beyoğlu Levi’s® Mağazası’nda ‘Tailor Shop’ köşesini açıyor.

Jean’ine kendi imzasını atmak isteyen moda tutkunları, Çarşamba ve Pazar günleri arasında, 16:00-20:00 saatleri arasında mağazada hazır bulunacak terzi eşliğinde, jeanleri üzerinde diledikleri değişiklikleri yaptırabilecekler.

Jeanseverler, en yeni ve en ileri kişiselleştirme trendleriyle donatılan Levi’s® Tailor Shop’ta, harf ve yıldız şekilli yamalardan kumaş harflere, kişisel monogramdan retro örneklemelere kadar kültürel akımları ve söylemleri denimlerine taşıyabilecekler. Heyecanlı ve keyifli kişiselleştirme özelliği sunan Levi’s® Tailor Shop’ta ayrıca, jean daraltma, kesme uygulamaları, sökük ve tamir hizmetleri de olacak.

Denimi doğru şekilde kişiselleştirmenin önemini vurgulayan ve denim tutkunlarının makasla kesilmişten daha öte otantik bir görünüş istediklerini belirten Regent Flagship Store Baş Terzisi Lizzie Radcliffe; “İster jean pantolonunuzu şorta dönüştürerek taze bir görünüş yakalayın ister süslerle jean ceketinizin yakalarını zenginleştirin, burada amaçladığımız gerçek stilinizi yansıtmanızı sağlamak. İşte tam bu noktada Levi’s® terzileri devreye giriyor. Punk, pop, rock, hippy ya da indie, stiliniz ne olursa olsun Levi’s® terzileri, Tailor Shop’ta size en iyi kişiselleştirilmiş ürünü yaratmanız için yardımcı olacaklar.” dedi.

Kendi tarzınızın yanı sıra farklı tarzları da keşfedebileceğiniz ve keyifli bir deneyim yaşayacağınız Beyoğlu’nda bulunan Levi’s® Tailor Shop’ta kişiselleştirme servisi, 1-25 TL fiyat aralığıyla tüm yaz boyunca hizmet verecek.

Kendi tarzını yarat!

Aktur tatil sitesi