DOLAR
32,3076
EURO
35,1454
ALTIN
2.274,53
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Limanda Çalışmalar Sürüyor…

Limanda Çalışmalar Sürüyor…
Bodrum Ev Emlak

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum Limanı’nda başlattığı çalışmalar sürüyor. Düzenleme çalışmalarının Mayıs ayı başında tamamlanarak, bölgenin hizmete açılması planlanıyor. 

Bodrum Limanı’nda yaklaşık 20 bin metrekare alanda Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 9 Milyonluk yatırımın elektrik, mekanik, yangın alt yapı imalatları, yürüyüş alanları, oyun grupları çalışmaları devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Limanı’nın daha modern bir görünüme kavuşması ve gerekli alt yapı düzenlemelerinin yapılarak vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi bakımından liman çalışmalarını hızlandırdı.

ANDEZİT TAŞI DÖŞENMEYE BAŞLANDI

9 Milyon TL yatırımla düzenlenmeye başlanan limanda elektrik, mekanik, yangın alt yapısı tamamen yenilenecek ve liman içerisindeki oyun grupları engelli vatandaşların da yararlanabilmesi için yenileri ile değiştirilecek. Kamuoyunu uzun süre meşgul eden, gelen tepkiler üzerine Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleri sonucu Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’nden geçen Bodrum Limanı zemin döşemeleri de andezit taşı olarak döşenmeye başlandı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum Limanı’nda devam eden çalışmaların mayıs ayı başına kadar tamamlanacağını ve Bodrum’a yakışan bir limanın vatandaşlara hizmet vereceğini ifade ederek; “Birbirinden değerli 13 ilçesi ile Muğlamız bir şehirden fazlası. Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak önem ve aciliyet sırasına göre hizmetlerimizi hayata geçiriyor, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Güzel ilçemiz Bodrum’da limanda başlattığımız çalışmalarımız da hızlı ilerliyor. Bodrum’un dokusuna, tarihine, mavisine uygun liman çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Muğlamıza değer katan projeleri hayata geçirmeye, bu büyük aileye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kent Haber

Aktur tatil sitesi