DOLAR
32,3792
EURO
34,9947
ALTIN
2.326,11
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Marmaris’te zabıta 10 ayda 6 bin 200 idari işlem yaptı

Marmaris’te zabıta 10 ayda 6 bin 200 idari işlem yaptı
A+
A-
velux

Marmaris'te zabıta 10 ayda 6 bin 200 idari işlem yaptı

MUĞLA (AA) – Muğla‘nın Marmaris ilçesinde, zabıta ekiplerince bu yıl denetim ve ihlallerden dolayı 6 bin 200 idari işlem yapıldığı bildirildi.

Marmaris Belediyesinden yapılan açıklamada, 2019 yılında kanun ve kurallara uymayanlar hakkında idari işlemler yapıldı.

Zabıta Müdürlüğünün çeşitli ihlallerden dolayı 6 bin 200 idari işlem uyguladığı belirtildi.

Açıklamada, şunları kaydedildi:

“Zabıta ekiplerinin en çok işlem yaptığı konuların başında trafik kuralı ihlalleri geldi. Ekipler yaya yürüyüş yolları, trafiğe kapalı alanlarda araç kullanan ve bisiklet yollarını ihlal eden 5 bin 40 adet araca ceza yazdı. Ceza yazmaktan memnun değiliz. Yürüyüş yolu ya da çarşı içinde motosikletiyle geçen birisi hem kendinin hem de başkalarının can güvenliğini tehlikeye atmaktadır. Ya da aracını engelli geçişine bırakan birisi diğer insanların özgürlüğünü kısıtlamaktadır. Vatandaşlardan isteğimiz hem kendileri hem de başkalarının hayatını kolaylaştırmak için kurallara uymalarıdır.”

velux