DOLAR
32,3171
EURO
35,0910
ALTIN
2.299,97
BIST
9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Masalsı Destinasyon Düğünlerinin Parlayan Yıldızı Caresse Bodrum

Masalsı Destinasyon Düğünlerinin Parlayan Yıldızı Caresse Bodrum
A+
A-
polat-galle

Uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum’daki ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, Bitez koyunun en özel noktasında, denizin hemen yanı başında yerelden evrensele uzanan gastronomi keşifleri, muhteşem spa deneyimi, mimarisi, dekorasyonu ve Bodrum’a geçen yaz damgasını vuran Buddha-Bar Beach’i ile bölgenin sade lüks sunan en zarif otellerinden biri olarak misafirlerini ağırlamaya 2020 Mart ayında yeniden başlıyor.

Tarihi Bodrum romantizminin çağdaş lüksle buluştuğu Caresse Bodrum, büyülü destinasyon düğünlerine ev sahipliği yapmaya yeniden hazırlanıyor. Condé Nast Traveler Okuyucuların Tercihi Ödülleri kazananları içerisinde; 2016 ve 2017 yıllarında art arda Avrupa‘nın En İyi Resort Oteli Ödülü‘nün sahibi olan ve 2019 yılında da Avrupa’nın en iyi otelleri arasında yer alarak ilk 20’ye giren Caresse Bodrum, yurtdışından gelen çiftlerin de gözde düğün adresi arasında yer alıyor.

Uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, Luxury Collection deneyimi ve profesyonelliğinin sade ve şık dizaynı, düğün ile ilgili hayal edilen dekorasyona yönelik her şeyin gerçekleştirilmesine olanak sağlıyor. Üst düzeyde sunulan teknolojik altyapı ile arzu edilen her türlü destek veriliyor. Sizler düğününüzün heyecanınını yaşarken, Caresse Bodrum gelen davetlilerinizin memnuniyeti konusunda en özel şekilde ilgileniyor. Sabah saatlerinden itibaren profesyonel ekipler tarafından planlanan detaylar ile kusursuz bir düğüne imza atılıyor.

Caresse Bodrum; muhteşem düğün gecesinin sabahında düğün misafirlerine özel gün boyu hizmet veren SPA Caresse’in keyfini çıkarmanıza imkan veriyor. SPA Caresse, benzersiz ayrıcalıkları ile yenilenme olanağı sunarak günün heyecanını gülümseyen yüzlerde yaşatıyor. Ayrıca Glass Restaurant’ta açık büfe kahvaltı keyfiyle ya da odanıza kahvaltı ikramıyla evliliğinizin ilk günü, Caresse Bodrum farkı ile çok daha özel yaşanıyor.

Caresse Bodrum’un geçtiğimiz yaz Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Bodrum’a yemekleri, ambiyansı ve müzikleri ile imza atan Buddha-Bar Beach’in de partileri ile unutulmaz bir düğün ve eğlence deneyimi vaat ediyor.

Aktur tatil sitesi