DOLAR
32,3745
EURO
35,0121
ALTIN
2.324,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Merhumun Evini Talan Ettiler!..

Merhumun Evini Talan Ettiler!..
Aktur tatil sitesi

Merhumun Evini Talan Ettiler!..

TRT’nin eski sunucularından, Sürekli Basın Kartı sahibi merhum Hulusi Özuduru’nun Bodrum’daki evi, kimliği belirsiz kişilerce talan edildi. 

Uzun yıllar Bodrum’un Dereköy Mahallesi’nde yaşayan Hulusi Özuduru, geçtiğimiz yıl yaşamını yitirmişti. Merhum Özüduru’nun Dereköy Mahallesi İkinci Sokak üzerindeki 7 dönüm arazi içerisindeki müstakil evi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce talan edildi.

Evdeki kasayı açan, el dokuması 2 adet halıyı alan şahısların, değerli bir şey bulabilmek için evinin altını üstüne getirdikleri öğrenildi. Olayın ihbar edilmesi üzerine jandarma ekipleri, savaş alanına çevrilen evde inceleme yaptı. Olayı gerçekleştirilen kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Özüduru’nun komşuları ise yaptıkları açıklamada “Hulusi ağabey bir sene önce kalp krizinden vefat etti. Ailesi de İzmir Seferihisar’a taşındı. Buradaki eve de bir kadın haftada bir gelip kontrol ederdi. Bu kez geldiğinde evin tarumar edildiğini görmüş. Kilitli kasayı açmışlar çünkü anahtar odadaymış, fakat televizyon ve müzik setini almamışlar. Ağır olduğu için almamışlar galiba. Evde bir şeyler aramışlar. 2 halı alınmış fakat başka bir şey çalınıp çalınmadığını ev sahipleri bilir. Onlar gelip kontrol edecekler ondan sonra belli olur” dedi.

Kent Haber