DOLAR
32,4695
EURO
34,7807
ALTIN
2.477,67
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
19°C
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Mobbingle suçlanan Robert De Niro mahkemeye çıktı

Ünlü oyuncu Robert De Niro, eski asistanına kötü davrandığı suçlamasıyla yargılandığı davada hakim karşısına çıktı, zaman zaman sinirlerine hakim olamayarak bağırdı.

Mobbingle suçlanan Robert De Niro mahkemeye çıktı
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Eski asistanı Graham Robinson tarafından duygusal baskı suçlamasıyla hakkında dava açılan Hollywood yıldızı Robert De Niro, ilk kez hakim karşısına çıktı.

Robinson, kendisine cinsiyetçi küfürler etmekle ve duygusal istismarla suçladığı ünlü oyuncuya, itibarını zedelediği gerekçesiyle 12 milyon dolarlık tazminat davası açmıştı. 2008-2019 yılları arasında De Niro’nun bütün kişisel işlerini yürüten ve yılda 300 bin dolar maaş alan Robinson, duygusal stresi kaldıramadığı için istifa ettiğini ve De Niro’nun kendisine referans vermeyi reddettiğini söylüyor.

New York’taki mahkemede dün ifade veren Robert De Niro, suçlamaları “saçmalık” olarak niteledi. 80 yaşındaki oyuncu, uzun süren ifadesi sırasında birkaç defa sinirlerine hakim olamayarak sesini yükseltti.

Mahkemede, De Niro’nun sevgilisi Tiffany Chen’in de sık sık Robinson’la tartıştığına dair kanıtlar da sunuldu. De Niro ise eski asistanına çok iyi davrandığını savundu.

 

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: