DOLAR
32,3168
EURO
35,0223
ALTIN
2.308,02
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

“Mükemmeli Arama Eğitim Semineri”

“Mükemmeli Arama Eğitim Semineri”
Aktur tatil sitesi

Bodrum Belediyesi personeline hizmet içi eğitimler kapsamında “Mükemmeli Arama Eğitim Semineri” verildi. Seminere, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcıları Tayfun Yılmaz, Emel Çakaloğlu, Ummahan Yurt, Önder Batmaz, birim amirleri ve yetmişe yakın personel katıldı.

“Türkiye’de Fark Yaratan İnsan Kaynakları Yöneticisi” dalında birincilik ödülü alan, Uluslararası Koçluk Federasyonu(ICF) ve Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Barbaros Kon tarafından verilen seminer, Azka Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Seminer konuşmacısı Dr. Barbaros Kon, “Burada hepiniz Bodrum Belediyesi’nin değişim ajandasınınız. Her pozisyondan arkadaşlarımızın burada olmasını istedik. Burada herkesin rütbesi eşittir. Belediye başkan yardımcısı, müdür, zabıta herkes eşit. Ekip çalışmalarınızda bize doğru fikirleri sunarsanız, doğru çözümler üretilir. Vizyonları eylemlere, eylemleri de harekete geçirmeliyiz. Bodrum Belediyesi’nin vizyonunu, misyonunu ve değerlerini hep birlikte oluşturacağız” diye konuştu.

Verimli ve daha iyi hizmet vermek için Bodrum Belediyesi tarafından periyodik olarak düzenlenecek eğitim seminerlerinin ilki olan “Mükemmeli Arama Eğitim Semineri”nde Bodrum Belediyesi’nin kaynaklarını planlı, programlı ve verimli kullanılması, çalışanlar arası iletişim, hizmet içinde dengeyi korumak, katılımcı, şeffaf, adil bir belediye hizmeti sunmak ve fark yaratmak konuları işlendi.

Seminerde,”fark yaratan çalışan”, “farkındalık nasıl yaratılmalı”, “çalışma hayatında insan ilişkilerinin önemi”, “sağlıklı ve sağlıksız organizasyon çalışma sistemi”, “İyi bir çalışma ortamı nasıl olmalıdır”, “beklentilerimiz nelerdir”, “bizden istenen nedir” ve “ulaşmak istediğimiz hedefler” başlıkları altında 24 sunum gerçekleştirildi.

velux