DOLAR
32,3676
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,34
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Ölümsüz sevginin” fotoğrafı ilgi gördü

Ölümsüz sevginin” fotoğrafı ilgi gördü
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Ölümsüz sevginin" fotoğrafı ilgi gördü

MUĞLA (AA) – OSMAN AKÇA – Muğla‘da gelinlik giyip, genç yaşta kaybettiği eşine ait çeyiz sandığında sakladığı tek kareyle fotoğraf çektiren 75 yaşındaki Fatma Uysal, ilgi odağı haline geldi.

Menteşe ilçesinde 36 yıl önce kaybettiği eşine ait siyah beyaz tek kareyle objektif karşısına geçerek, düğün fotoğrafı hayalini gerçekleştiren Uysal’ın haberi basında, “Ölümsüz sevginin fotoğrafı” başlığıyla geniş yer buldu.

Okuyanları duygulandıran haberin ardından yaşlı kadın ilgi odağı oldu.

Uysal, AA muhabirine, haberin yayınlanmasının ardından tanımadığı kişilerin bile kendisini arayarak fotoğrafı görmek istediğini söyledi.

Televizyon kanallarında yayınlanan haberi izleyemediğini belirten Uysal, “Keçilere bakmaya gitmiştim. Gelinceye kadar haberler bitmişti. Televizyonda çıkmışım. Televizyonda beni gören çok sayıda kişi aramaya başladı. Marmaris, Çetibeli, Ula ve daha bilmediğim çok yerden aradılar. Köyümüzden de çok arayan oldu.” dedi.

Arayanları ve gelenleri geri çevirmediğini ifade eden Uysal, bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmediğini dile getirdi.

Uysal, “İnsanların beni sayıp sevmesi çok hoşuma gitti. ‘Gelip senin evde misafir olup fotoğraflara bakabilir miyiz?’ diye soranlar bile oluyor. Herkese gelebileceklerini söyledim.” diye konuştu.

– “Türkiye’nin her yerinden aradılar”

Yaşlı kadının oğlu Fatih Uysal ise haberin ardından fotoğrafı görmek isteyenlerin adeta sıraya girdiğini söyledi.

Birçok kişinin kendisine ulaştığını belirten Uysal, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin her tarafından aradılar diyebilirim. Gelip fotoğrafı görmek isteyenler, hatta gelip görenler bile oldu. Bu da hem annemi hem bizi çok mutlu etti. Haberlerden sonra telefonlarımız hiç susmadı. Herkese mümkün olduğunca cevap verdik. Telefon numaramızı nereden buldular onu da bilmiyorum. Gelmek isteyenlere ‘Tabii buyurun, gelip görebilirsiniz.’ dedim. Bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmiyordum.”

Fatma Uysal’ın komşusu Ali Rıza Özbek de daha önce böyle bir fotoğraftan haberi olmadığını, televizyonda gördüğünü, duygulanıp fotoğrafa bakmaya geldiğini anlattı.

Aktur tatil sitesi