DOLAR
32,3645
EURO
34,9526
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Osman Gökmen: Karahan’ın kısır siyasetine fırsat vermeyeceğiz…

Osman Gökmen: Karahan’ın kısır siyasetine fırsat vermeyeceğiz…
Bodrum Ev Emlak

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’in ilçe başkanlığının devir-teslim töreninde İl Başkanı Kadem Mete’nin yaptığı açıklamalar sonrasında ortaya çıkan polemik devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete’nin yaptığı konuşmaya istinaden ortaya çıkan karşılıklı açıklamalara Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, “Sayın Karahan’ın niyetini çok iyi anlıyoruz. Ama bu kısır tartışma fırsatını kendisine vermeyeceğimiz” dedi.

Bodrum basınını suçlayarak yaptığı açıklamalarla yıpranan ve kendi partilileri tarafından bile ciddi olarak sorgulanan Halil Karahan’ın, gündem saptırmasına ayak uydurmayacaklarını ifade eden Gökmen’in basın açıklaması şu şekilde;

“CHP Bodrum İlçe Başkanı Sayın Halil Karahan’ın yaptığı açıklamayı okuyunca Bodrum’un gerçekten AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu bir kez daha anladık.

Partimizin Bodrum’a çaktığı çivileri sorgulayan Sayın başkanın açıklamalarını Bodrum adına oldukça üzülerek takip ettik. Yıllardır CHP’li belediyenin yönettiği Bodrum’da sanki her şey çok güzel, sorunsuzmuş gibi AK Parti’yi sorgulayan Sayın Karahan’a sormak isteriz;

Onlarca yıldır Bodrum’u yöneten CHP’li belediye Bodrum’a hangi projeyi kazandırmıştır?

Her yıl yanan ve bu yüzden tüm dünyaya rezil olduğumuz çöplük yangınları Bodrum’da değil de başka bir yerde mi yaşanmaktadır?

Sokaklarına lağım akan mahalleler Bodrum’da değil midir?

Her yağmurda sel basan ilçe Bodrum’dan başka bir ilçe midir?

Türkiye’nin en fazla kaçak yapıya sahip olan ilçesi Bodrum değil midir?

Hem Bodrum hem de Muğla Büyükşehir Belediyeleri CHP’li olmasına rağmen, bugüne kadar hangi proje Bodrum’a kazandırılmıştır ve Bodrum’un hangi büyük sorunu çözülmüştür?

Aynı partiye mensup Muğla ve Bodrum belediyelerinin yıllardır süren kişisel kavgalarının Bodrum’a verdiği zararı kim nasıl karşılayacaktır?

Yıllardır milyarlarca lira bütçesi olan Bodrum Belediyesi, bu bütçenin ne kadarını Bodrum’un hangi sorununu çözmek için kullanmıştır?

Yaptığı açıklamaları, verdiği sözleri 3 gün sonra unutan, basınla kavga eden, partisi içinde bile sen ben kavgasını körükleyip partililer ve Bodrum Halkı içinde ayrıştırma yaratan ve bundan beslenen CHP Bodrum İlçe Başkanı, bir de Bodrum’un şifrelerini çözmekten bahsediyor. Sayın Karahan şifrelerden kastınız nedir?

Bodrum’a onlarca yıldır tek bir proje kazandırmamış bir belediyeciliğin temsilcisinin partimize proje eksikliklerinden bahsetmesi oldukça dramatik ve komiktir.

AK Parti eser üretme partisidir. Ülkemizde halkımızın yaşam standardını yükseltme adına yaptığı ve yapmakta olduğu projeleri sıralamaya kalksak CHP İlçe Başkanı’nın akli melekeleri sarsılır.

Son zamanlarda Bodrum basınını suçlayarak yaptığı açıklamalarla yıpranan ve kendi partilileri tarafından bile ciddi olarak sorgulanan Halil Karahan’ın, gündem değiştirmek için partimizi kullanması beyhude bir çabadır.

AK Parti olarak Bodrum’un gelişmesi, özlenen yatırımlara bir an önce kavuşması için var gücümüzle çalışacağız. Bu uğurda kimseyle kavga etmek istemezken, Partimizi kısır çekişmelere çekmek isteyen Sayın Karahan’ın niyetini çok iyi anlıyoruz. Ama bu fırsatı kendisine vermeyeceğimizin de bilinmesini isteriz.

AK Parti Milletimizin hizmetkarıdır. Ülkemiz ve Bodrum’umuz için hiç durmadan çalışacağımıza ve siyaseti şahıslara değil halkımıza hizmet için yapacağımıza söz veriyoruz.”

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı
Osman GÖKMEN

Aktur tatil sitesi