DOLAR
32,3680
EURO
34,9630
ALTIN
2.325,55
BIST
9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Tel Örgülere Tepki…

Tel Örgülere Tepki…
Bodrum Ev Emlak

Yalıkavak Mahallesin’de Balıkçı Barınağı etrafını kapatmak amacıyla konulan tel örgüler, Yalıkavak’ta yaşayanların tepkisine neden oldu.

Anthaber.com, Yaşar Anter‘in yaptığı haberde mahalle yaşayanları duygularını şöyle ifade etti.

BU ÇİRKİNLİĞİ GÖRÜNCE DAYANAMADIM

Turizmci Hüseyin Peker “Yalıkavak’ta Balıkçı barınağı etrafına çekilen ve çarşı boyunca devam edeceğini öğrendiğimiz bu çirkinliği gördüğümde dayanamadım!! Muhteşem güzelliğe sahip kıyı şeridini açık bir hapishaneye çevirmeye çalışmak , insanları denizden uzaklaştırmak hangi sözlerle ifade edilebilir? Lütfen aklı selim birileri bu duruma el atabilir mi? Bu duruma ilgisiz kalmayacağından emin olduğumuz herkese şimdiden teşekkürler” dedi.

HERYER VATANDAŞA KAPATILDI BİR BURASI KALMIŞTI

Yalıkavak’ta yaşayan evli ve iki çocuk annesi 54 yaşındaki emekli öğretmen Hasibe Bayrak  “Yaklaşık 20 yıldır burada yaşıyorum rant çoğaldıkça esnaf arsızlaştıkça arsızlaştı, kaldırımlar yollar sahili kapattılar. Peki belediyelere ne oluyor, ya Bodrum ya Muğla belediyesi vatandaşın yürüyüş yaptığı, olta ile balık avladığı güzelim yeri niye telle çeviriyorsun, hapisanemi burası, dünyanın her yerinde bu tür yerler halkın kullanımına açık iken burada CHP’li belediyeler aracılığı ile vatandaşa kapatılıyor, varsa açıklaması olan öğrenelim” dedi.

Muğla Büyükşehir  Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nden konu ile ilgili bir açıklama gelirse kamuoyu ile paylaşacağız.

Bodrum Ev Emlak