DOLAR
32,3627
EURO
34,9616
ALTIN
2.325,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Tuna Işın ;“Bizim kavgamız Özgürlük Kavgasıdır”

Tuna Işın ;“Bizim kavgamız Özgürlük Kavgasıdır”
Bodrum Ev Emlak

Tuna Işın ;“Bizim kavgamız Özgürlük Kavgasıdır"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Başkanı Adayı Tuna Işın, resmi açıklamasını bugün gerçekleştirdi.

22 Aralık Pazar günü yapılacak CHP Bodrum İlçe Kongresi öncesi, 2 adaydan biri olan Tuna Işın, adaylığını resmen açıkladı. Parti binası önünde yapılan açıklamaya çok sayıda partili katıldı.

“Yine coşku dolu, yine sevgi dolu, yine umut dolu bir yürüyüşteyiz” diyerek açıklamasına başlayan Tuna Işın, “Eşitlik istiyoruz, adalet istiyoruz, kayırmacılık olmasın istiyoruz. Partimizde herkes kendini bulsun, ifade etsin, herkes sesimiz olsun, herkesin sesi olalım istiyoruz. Bodrum mutlu olsun, huzurlu olsun istiyoruz. Hiç kavga etmedik birbirimizle, hiç kavga etmedik yoldaşımızla, birbirimizi hep saydık, birbirimize hep saygı gösterdik, birbirimizi hep sevdik. Aksini söyleyemez kimse, aksini söyleyen varsa, haksızlık eder tüm emeklerimize. Güya, Tuna Işın geldiğinde uyum bozulacakmış, tartışma olacakmış, sevgisizlik olacakmış, barış bozulacakmış inanın böyle söyleyenler, bana büyük haksızlık ediyorlar. Gençlik kollarından bugüne kadar, partimizin her kademesinde çalıştım. İl ve ilçe Delegelikleri, ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Son 10 yıldır; bütün yerel, genel ve referandum seçimlerinde seçim komitelerinde yer aldım. Bayrak ta astım, kapı kapı broşür de dağıttım. Başkan adaylarımızın saha çalışmalarında, onlarla birebir çalışma içinde oldum. Milletvekili adaylarımızla yapılan her çalışma programında ben de vardım. Tüm bu çalışmaların içerisindeyken ne kimsenin kalbini kırdım, ne de bir uyumsuzluk içerisinde oldum. Çünkü bizim davamız, kimin nereye aday olacağı ya da kimin nereye geleceği olmadı hiçbir zaman. Ben, dün partimizin başarısı için nasıl mücadele ettiysem. Bugün de, bu onurlu görevi devam ettirmek için buradayım” şeklinde konuştu.

Açıklamasına Nazım Hikmet’in Hürriyet Kavgası adlı şiirini okuyarak devam eden Tuna Işın, “Bizim kavgamız Özgürlük Kavgasıdır Dostlarım” diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Peki, biz şimdi; yolunda gitmeyen şeyleri söylemeyelim mi? Her şey normalmiş gibi, her ne yapılıyorsa iyi yapılıyormuş gibi mi davranalım. Yani bizler; Cumhuriyet Halk Partisinin üyeleri değil de, başka partilerin üyeleri gibi kaderci mi olalım? Düşünmeyelim mi? Araştırmayalım mı? Sorgulamayalım mı? Yani bizim fikrimiz hür, vicdanımız hür olmasın mı? Bu mudur bizden istenen. Sesimiz çıkmazsa, sevgi ve barış iklimi devam edecek, verilen sözlerin tutulmadığını söylersek, yapılan yanlışları, yolunda gitmeyen şeyleri dile getirirsek, barışsever olmayacak mıyız?”

Aktur tatil sitesi