DOLAR
32,6064
EURO
34,8200
ALTIN
2.513,44
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

WhatsApp 2020 yılında önemli yenilikler sunacak

WhatsApp, yeni yılda uygulamanın daha verimli kullanılabilmesi için birtakım yeni özellikler getirecek.

WhatsApp 2020 yılında önemli yenilikler sunacak
A+
A-

Yeni yılda karşımıza çıkacak WhatsApp yeniliklerinden biri kullanıcıların, gönderdikleri mesajları istediği zaman silebilecekleri yeni bir özellik. “Mesajları Sil” özelliğiyle grup yöneticileri gruptaki mesajlar için belirli bir süre seçecek ve seçilen süre geçince, mesajlar otomatik olarak silinecek. Bu yeni özelliğin hem bireysel sohbetler hem de grup sohbetleri için kullanıma sunulması bekleniyordu. Fakat, ilk aşamada grup mesajlarıyla sınırlı olacağı iddia ediliyor. “Mesajları Sil” özelliği, grup sohbetlerinde, yöneticilerin eski mesajları ve sohbetleri daha rahat yönetmesine yardımcı olacak.

2020 yılında WhatsApp kullanıcılarının karşısına çıkacak diğer bir yenilik de karanlık mod. WhatsApp’ın uzun zamandır beklenen karanlık mod özelliğinin kullanıma sunulacağı düşünülüyor. Bu özellik pil tasarrufu için oldukça önemli.

Ayrıca, iOS kullanıcıları için sessiz durum güncellemesini gizleme, açılış ekranı ve uygulamalarla ilgili birtakım değişiklikler sunacak yeni bir WhatsApp beta güncellemesi de test aşamasında.

Diğer önemli bir özellik ise fotoğraf araması. WhatsApp üzerinden gönderilen fotoğraflar, Google’da aranabilecek.

Test aşamasında olan bu özelliklerin yeni yılın hangi döneminde kullanıcıların beğenisine sunulacağı henüz net değil.

Aktur tatil sitesi