DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Yalıkavakspor, lig lideri Kastamonu Belediyespor’a 32-22 yenildi.

Yalıkavakspor, lig lideri Kastamonu Belediyespor’a 32-22 yenildi.

Yalıkavakspor, lig lideri Kastamonu Belediyespor’a 32-22 yenildi.

Bodrum’un Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligindeki temsilcisi Yalıkavakspor, lig lideri Kastamonu Belediyespor’a 32-22 yenildi.

Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynanan karşılaşma saat 16.00’da başladı. Bu sezon kadrosuna kattığı oyuncularla güçlenen “Denizin Kızları” 2019-20 sezonunda sahasında lig lideri Kastamonu Belediyespor’u konuk etti. Ortaya koyduğu oyun performansıyla Bodrumlu sporseverlere heyecanlı ve kaliteli bir maç seyrettiren Yalıkavakspor süper ligde yapacağı işler için umut verdi.

Dar kadro sorunu sonuca yansıdı…

Geçen yıla göre çok daha iyi hentbol oynayan Denizin Kızları, gerek hücum gerekse de defansta olan handikaplarını ciddi oranda ortadan kaldırmış. Takımın yedek oyuncu sıkıntısı, Yalıkavkspor’un kondisyonunu olumsuz etki yapıyor. Bunun yanında sol oyun kurucu ve kanat eksiği de takımın kondisyonunu etkileyen diğer olumsuz unsur. Dar kadro sorunu sonuca yansıdı. Nurşah Sancak (7), Yelis Yılmaz (6) ve Yasemin Şahin (4) golle skoru yüklendiler. Kastamonuspor’da Serpi İskenderoğlu (6), Beyza İrem Türkoğlu (6), Ceren Coşkun (4), Yasemin Güler (3),, Aslı İskit (3), ve Elif Sıla Aydın (3) skorer oyunculardı.

İlk yarı başa baş bir mücadeleyle geçti: 14-14

Karşılaşmanın ilk golü maçın 2. dakikasında 7 metre atışıyla Yalıkavaksporlu Gülşah’tan geldi. İlk yarı tamamen başa baş bir mücadeleyle geçti. Bu oyunun dakikalarına da yansıdı. 5.Dakika: 3-3, 10.Dakika 5-5, 15.Dakika 8-8, 20.Dakika 10-10, 25.Dakika 12-12 ve ilk yarı skoru 14-14 beraberlikle tamamlandı.

Maçın 2.Yarısında ilk 10 Dakika yine başa baş bir mücadeleyle geçti. Karşılaşmanın 40.Dakikasından sonra 3 dakika içerinde 4 gol bulan Kastamonu Belediyespor 22-18 öne geçti. Son çeyrekte iyice yorulan ve oyundan düşen Yalıkavakspor’a milli kaleci Sevilay’da ayak uydurunca fark açılarak devam etti. Kastamonu Belediyespor’un geniş ve kaliteli kadrosu karşılaşmayı 32-22 skorla önde tamamladı.

Maç sonrası asker selamı veren Kastamonu Belediyespor, Bodrumlu sporseverlerden alkış aldı.