DOLAR
32,3627
EURO
34,9648
ALTIN
2.326,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Yaşam Bodrum Yıldızları Muğla Yolunda

Yaşam  Bodrum Yıldızları Muğla Yolunda
polat-galle

Yaşam Bodrum Yıldızları Muğla Yolunda

Bodrum’da kurulan kadın veteran voleybol takımı, Muğla’da düzenlenen turnuvada ter dökecek.

9 ay önce Bodrum İhtisas Spor Kulübü bünyesinde kurulan “Bodrum Yıldızları” adlı veteran voleybol takımı, Muğla düzenlenecek “29 Ekim Cumhuriyet Kadınları Voleybol Turnuvası” için hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanda top toplayıcılığını ise kadınların çocukları yapıyor.

En genci 33 yaşında farklı mesleklerden kadınlar, çalışmaları Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi’nde sürdürüyor. Milta Bodrum Marina sponsorluğunda turnuvaya katılacak “Bodrum Yıldızları”, oldukça iddialı.

BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Bodrum İhtisas Spor Eczacıbaşı Spor Kulübü Voleybol Antrenörü Saim Selçuk Kara, Kent Haber’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu proje velilerin isteği ile başladı. Bir idman yapalım istediler. Böyle başladı ama çok gelişti. Şimdi de Muğla’da bir turnuvaya katılıyoruz. Açıkçası iddialıyız. Buna hazırlanıyoruz. Son idmanlarımızı yapıyoruz. Hepsiyle gurur duyuyoruz, başarılar diliyoruz. Kadromuz şu anda 12 kişiye ulaştı. 6 as arkadaşımız var ama maçlarda hepsini kullanmaya çalışacağız. Kadro zenginliğimiz de var. Her mevkiden arkadaşımız var. Gayet ilerleme kaydettiler. Başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Oyuncuların farklı mesleklerden oluştuğunun bilgisini veren Kara, “Veteriner var, öğretmen var, ev hanımı var. Yani birçok meslekten var. Ama ortak yönümüz voleybol sevgisi” diye konuştu.

Muğla’da düzenlenen turnuva hakkında da bilgiler aktaran Saim Selçuk Kara, “30 yaş üstü veteran turnuvası. 6 takım katılacak. Güzel bir turnuva olacak diye düşünüyorum. 26-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Biz haftada 2 gün, Pazartesi ve Perşembe günleri antrenman yapıyoruz. Pazartesi günleri Sezer Hocamızla, Perşembe günleri de benimle antrenman yapıyorlar” dedi.

YILLAR SONRA SAHADA OLMAK HEYECAN VERİCİ

Takım oyuncularından 36 yaşındaki ev hanımı Songül Sarı, turnuva için çok iddialı olduklarını belirterek şunları dile getirdi:

“Bodrum’da ilk veteran kadın voleybol takımı olarak Cumartesi Muğla’da ilk maçımıza çıkacağız. Sezer ve Selçuk hoca ile haftada 2 kez antrenman yapıyoruz. Antrenmanlarımızı akşam saatlerinde yapabiliyoruz, çünkü evliyiz ve çocuklarımız var. Arkadaşlarımızın çoğu da çalışıyor. Kalan vakitlerde de burada hem spor yapıyoruz hem de bizim için bir aktivite oluyor. Benim voleybol geçmişim de var. Ortaokuldayken Bodrumspor’un voleybol takımında oynamıştım. Lise ve üniversitede de devam ettirdim. Yıllar sonra topla buluşmak ve sahada oyun oynamak gerçekten çok heyecan verici” dedi.

Aktur tatil sitesi