DOLAR
32,3424
EURO
35,0948
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Yeminli Tercüme

Yeminli Tercüme
A+
A-

Yeminli Tercüme

İKM Metropol Çeviri ve Danışmanlık Hizmetleri firması profesyonel ekibi ile kaliteli çeviri hizmeti veriyor. Sözlü tercümeden yazılı tercümeye kadar verilen hizmetlerden bir tanesi de yeminli tercüme olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle ticari ilişkilerde çeviri hizmeti pek çok firmanın gerek duyduğu bir kavram oluyor. Gramer hatalarından dolayı hatalı tercüme işlemi de bazı sonuçları beraberinde getiriyor. Bu sebeple İKM Metropol Çeviri firması ile çalışmanızı tavsiye ediyoruz.

Bazı firmalar elbette ki hatalı hizmetleri telafi etse de bazı durumlarda telafi mümkün olmuyor. Yapılan anlaşmalar geçerlilik arz ettiğinden dolayı geri dönüşü mümkün olmuyor. Ancak İKM Metropol tercümanları yeminli tercüme yapıyor.

Noter huzurunda yemin etmiş olan tercümanların yaptığı işlemlerin hukuki geçerliliği olduğu gibi tercümanların aldıkları büyük sorumluluklar da var. Baz firmalar resmi olmayan evraklar ile yeminli tercüme hizmeti verdiklerini iddia etseler de durum sanılanın aksine oluyor.

Kurum tarafından yeminli tercüme hizmeti hatasız olarak sunulmakta, ayrıca teknik, hukuki, akademik çalışma gibi konularda da talep ettiğiniz dil doğrultusunda hizmet verilmektedir. https://metropoltercume.net/yeminli-tercume/ bağlantısı üzerinden bilgi alabilirsiniz.