DOLAR
32,5869
EURO
34,7988
ALTIN
2.513,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Yerli otomobilden yeni detay paylaşıldı

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), yerli otomobilin bir detayının daha yer aldığı yeni bir fotoğraf paylaştı.

Yerli otomobilden yeni detay paylaşıldı
A+
A-
velux

Türkiye’nin merakla beklediği Türkiye’nin Otomobili için geri sayım devam ediyor. Bu kapsamda TOGG, her gün saat 14.30’da otomobile ait yeni bir detayı paylaştı.

Bu kapsamda TOGG, Türkiye’nin Otomobiline ait bir detayı daha Twitter’dan paylaştı. TOGG’un #YeniliğeYolculuk etiketiyle paylaştığı fotoğrafta, otomobile ait bir detay daha yer aldı.

TOGG, önceki gün yerli otomobilin farlarının göründüğü fotoğrafı paylaşmıştı. Paylaşımda, “Her gün 14.30’da yeni bir detayı keşfetmek için bizi takip etmeye devam edin.” ifadelerine yer verilmişti.

Dün paylaşılan fotoğrafta ise, otomobilin ön cam, tavan çıtası, A sütunları ve aynalarını gösteren yeni bir fotoğraf paylaşılmıştı.

İşte TOGG’den bugün paylaşılan detay:

Yerli otomobilden yeni detay paylaşıldı

BAKAN VARANK’TAN ‘LALE’ PAYLAŞIMI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da Twitter hesabından ‘lale’ paylaşımı yaparak, yerli otomobildeki o detaya dikkat çekti.

Yerli otomobilden yeni detay paylaşıldı